2018-09-15 11:05:18
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: Συνεργάζεται ξανά με τη Θεοπούλα!
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που βλέπαμε "Πάρα Πέντε" και η  θρυλική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη τρέλαινε τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες ήταν η περίφημη "Θεοπούλα" με τις αξέχαστες ατάκες που μας χάριζαν άπλετο γέλιο!

Το ρόλο της γιαγιάς Θεοπούλας ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία η γλυκύτατη Έφη Παπαθεοδώρου, με την οποία ο Γιώργος συναντήθηκε ξανά μετά από 13 χρόνια όπως μας ενημέρωσε.

"Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα.", έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον λογαριασμό του στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με την υπέροχη "Θεοπούλα"!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. #rhegrinchmovie #thegirnchmoviegr #premiere #6December #stealingchristmas #love #lovemyjob #uip #uipgreece @uip_greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις 14 Σεπ, 2018 στις 2:51 πμ PDT

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ