2018-09-15 20:13:34
Φωτογραφία για Επανέρχεται ο αστυνομικός με τις καταγγελίες για την Ήπειρο
Δημοσιεύουμε το κείμενο τού αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Σε συνέχεια του άρθρου "Ποιος είναι ο αστυνομικός πουκάνει καταγγελίες για την Ήπειρο", σας γνωρίζω τα

παρακάτω. Ουδείς αστυνομικός κάνει αυθαίρετη χρήση αναρρωτικής άδειας. Οι αναρρωτικες άδειες χορηγούνται από την ΑΥΕ Θεσσαλονίκης. Υπόψιν ότι η Υπηρεσία με τιμώρησε με την πειθαρχική ποινή του προστίμου (50€) ότι δήλωσα πάλι την ίδια ασθένεια εντός μηνός που η ΑΥΕ Θεσσαλονίκης με έκρινε ικανό κ ένα μήνα αργότερα είχα στα χέρια μου γνωμάτευση των ΚΕΠΑ με 8% αναπηρία!!!

Το όπλο έχει παραδοθεί όχι γιατί διέταξε αρμόδια επιτροπή αλλά γιατί η Υπηρεσία παρέλειψε να υποβάλλει σε συντηρητικήεκπαίδευση, όπως ο νόμος ορίζει. Όσο για τις αναφορές εναντίον συναδέλφων, αφορούν συγκεκριμένους αξιωματικούς, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα κ έχουν μείνει τελικά στο απυρόβλητο. Άραγε με την ανοχή ποιων; Βιβλίο δεν νομίζω ότι θα γράψω. Αυτό που τώρα κάνω μαζί με τον δικηγόρο μου είναι μία αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου για τα δεινά που έχω υποστεί. Υπόψιν αυτή είναι η δεύτερη. 

ΥΓ. Κάποιοι φοβούνται τις αποκαλύψεις κ άρχισαν να πετούν λάσπη.

ΥΓ2. Θέλουν να παρουσιάσουν ως φυγοπονο κ απείθαρχο, κάποιον που υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις. 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ