2018-09-15 21:38:47
Φωτογραφία για Η ΝΕΣΠΑΑ στην Διεύθυνση και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης
Αντιπροσωπεία μελών της ΝΕΣΠΑΑ επισκέφτηκε την 12/09/2018 την Διεύθυνση και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, που πλέον ασκεί τροχονομικής αστυνόμευσης στο σύνολο

του δαιδαλώδους πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης με τις ιδιαιτερότητες που πλέον παρουσιάζει αυτό, ιδίως κατά την εφαρμογή μέτρων σε αθλητικές και λοιπές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα αυτό της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Είναι πράγματι, κατόρθωμα η δημιουργία και η στήριξη μιας αποτελεσματικής ουσιαστικής ανταπόκρισης στα θέματα αυτά της τροχονομικής αστυνόμευσης, αναλογιζόμενοι την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και έμψυχου δυναμικού που ταλανίζει πλέον και τις Υπηρεσίες αυτές και οφείλεται σίγουρα στις θυσίες του αστυνομικού προσωπικού και την Διοίκηση.

Η δε προεργασία και επιτυχής προσχώρηση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τον εφοδιασμό με σύγχρονο εξοπλισμό και οχήματα των Υπηρεσιών Τροχονομικής Αστυνόμευσης του Ν.Θεσσαλονίκης είναι ενδεικτικό της διάθεσης που υπάρχει στους δύσκολους αυτούς καιρούς για βελτίωση συνθηκών εργασίας. Αναμένεται πλέον από τους αρμόδιους φορείς να υλοποιήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση το εν λόγω πρόγραμμα. 

ΝΕΣΠΑΑ 

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

http://nespaa.blogspot.com
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ