2018-09-16 20:16:05
Φωτογραφία για Τι συνέβη με το AirPower;
Η Apple παρουσίασε τον πρώτο ασύρματο φορτιστή πριν από ένα χρόνο στην παρουσίαση του iPhone X. Από τότε η εταιρεία δεν ανέφερε ποτέ κάτι για το AirPower. Οι αναλυτές και οι δημοσιογράφοι περίμεναν ότι η επόμενη ανακοίνωση θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου του 2018, αλλά αυτό δεν συνέβη.

Σχετικά με την πρόωρη ανακοίνωση του AirPower τον Ιούνιο, ο ειδικός Mark Gurman εξήγησε αλλά έκανε λάθος με τις ημερομηνίες που περίμενε. Ταυτόχρονα ανέλυσε πόσο περίπλοκο είναι το προϊόν και γιατί τραβήχτηκε τόσο πολύ διάστημα με την παρουσίαση του.

"Η Apple θέλει τους χρήστες να τοποθετήσουν το iPhone ή το Apple Watch σε οποιοδήποτε μέρος της πλατφόρμας φόρτισης. Ένας τέτοιος φιλόδοξος στόχος απαιτούσε από τους μηχανικούς να εγκαταστήσουν περισσότερους από δέκα αισθητήρες στο AirPower (κρίνοντας απο αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας). Η ανάπτυξη ενός τέτοιου μηχανισμού είναι πολύ δύσκολη υπόθεση ακόμα και για την Apple. Η εταιρεία έπρεπε να δημιουργήσει τη δική της τεχνολογία φορτισης, η οποία μπορεί να ενσωματωθεί στο πρότυπο Qi, "δήλωσε ο Gurman.


Πρόσφατα, η εταιρεία απέσυρε εντελώς όλες τις αναφορές στην AirPower από τον ιστότοπό της και δεν διαφημίζει πλέον αυτή τη συσκευή στις σελίδες του iPhone και του Apple Watch. Από αυτή την άποψη, ορισμένοι χρήστες έχουν αποφασίσει ότι η αρχική ασύρματη φόρτιση της Apple μπορεί να εγκαταλειφθεί.Την περασμένη εβδομάδα η Apple κέρδισε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα δίσκο με κεραμικό πίσω πλαίσιο που υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση σύμφωνα με το πρότυπο Qi.

Ως εκ τούτου, αξίζει να περιμένουμε τον Οκτώβριο για να πάρουμε συμπεράσματα σχετικά με την τύχη του AirPower. Η Apple έχει ακόμα χρόνο να διορθώσει τα πάντα και να μην μετατραπεί σε μια άλλη Google που δίνει υποσχέσεις, αλλά δεν τις εκπληρώνει.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ