2018-09-16 21:44:27
Φωτογραφία για Πάμε για... βρώμικο; Η καντίνα θρύλος του Αλέκου στην Μαρ. Αντύπα
Λιγότερο από μισό χιλιόμετρο από το ΟΑΚΑ, ένα από τα καλύτερα "βρώμικα" των βορείων προαστίων, είναι αυτό που δεσπόζει τα τελευταία χρόνια επί της Μαρίνου Αντύπα μέσα στο... ξύλινο κλουβί! Πρόκειται για την καντίνα του Αλέκου, επί της Μαρίνου Αντύπα στο 47, όπου οι γνώστες και γευσιγνώστες , μιλάνε για μια καντίνα - θρύλο της περιοχής, τον Αλέκο.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ο "Αλέκος" θα σας κρατήσει συντροφιά μετά το ξενύχτι (ή και πριν) με εξαιρετικά καλαμάκια κοτόπουλο, σε σάντουιτς με όλα τα… αξεσουάρ (αλοιφές, ζαμπόν, τυρί, πατάτες, ντομάτα κ.α.) σε ωραιότατο, αφράτο ψωμάκι. Εξαιρετικές και οι κοτομπουκιές του, τραγανές και πεντανόστιμες.

Η καντίνα του "Αλέκου" είναι ότι πρέπει για όσους μένουν στα Βόρεια ή για εκείνους που φεύγουν από το ΟΑΚΑ μετά από παιχνίδι και θέλουν κάτι κλάσεις ανώτερο από τις καντίνες του γηπέδου.


Και "βρώμικο" και βραβευμένο

Η καντίνα του Αλέκου, πρόσφατα βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards™ ως το κορυφαίο street food της πόλης για το 2018 και όλα αυτά σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών που ήδη πήγαν και δοκίμασαν τα μεγαλειώδη σάντουιτς του!

Την καντίνα θα βρείτε:

Περιοχή: Νέο Ηράκλειο Αττικής

Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 47, 141 21

Τηλ.: –

Delivery: ΟΧΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Πέμπτη: 21:00 μ.μ. – 03:00 π.μ.

Παρασκευή – Σάββατο: 21:00 μ.μ. – 06:00 π.μ.

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατηγορία βράβευσης 2018: STREET FOOD – KANΤΙΝΕΣ

Site: –

Facebook page: Καντίνα «ο Αλεκος»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ