2018-09-17 10:20:44
Φωτογραφία για Φωτεινός Παγιαύλας: Καμία δικτατορία των γκέηδων δεν κυβερνά
Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Φωτεινού Παγιαύλα για τις τοποθετήσεις στην Αντιμετώπιση Ρατσιστικής Βίας, από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: Να τα πιάσουμε τα

γεγονότα χρονικά:

• Ο Υπαστυνόμος Α’ Μιχάλης Λώλης μετατίθεται στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής το 2016.

• Στο χρόνο που βρίσκεται στο εν λόγω Τμήμα, οι δικογραφίες τριπλασιάζονται, προφανώς από δικές του ενέργειες.

• Το 2017 τοποθετείται ένας Αστυνόμος Β’ στο Τμήμα, οπότε ο Λώλης πάει δεύτερος.

• Στις φετινές μεταθέσεις φεύγει ο Αστυνόμος Β’, ο οποίος έκανε προσφυγή κατά αυτής της μετάθεσης. Τι ακούσαμε για αυτή τη μετάθεση:

«Κυβερνά ο Λώλης», «ο Λώλης το έκανε, τον έδιωξε για να βρεθεί ο ίδιος στη θέση του Διοικητή», «κυβερνά η παγκόσμια δικτατορία των γκέηδων».

• Στις ίδιες μεταθέσεις έρχεται παράλληλα με μετάθεση ένας άλλος Αστυνόμος Β’, οπότε ο Λώλης παραμένει δεύτερος.


• Έρχεται και δεύτερος Αστυνόμος Β’, οπότε ο Λώλης υποχωρεί τρίτος.

• Έγινε δεκτή και η προσφυγή του Αστυνόμου Β’, οπότε παραμένει στο Τμήμα. Έτσι, ο Λώλης γίνεται τέταρτος.

Αν κάποιοι αισθάνονται ότι πρέπει να υπερασπιστούν αστυνομικό ο οποίος δηλώνει ότι μετατέθηκε λόγω του ότι στο γραφείο του είχε αναρτημένα θρησκευτικά σύμβολα και τις εικόνες της οικογένειάς του (κι όμως πολλά τσακάλια πιστεύουν ότι το Συμβούλιο Μεταθέσεων μετέθεσε αστυνομικό γι’ αυτό το λόγο), εγώ αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον αστυνομικό ο οποίος είναι απόφοιτος Σχολής Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, έχει δυο πτυχία Παντείου, η Ευρωπαϊκή Ένωση τον εκπαιδεύει για εμπειρογνώμονα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει διδάξει 150 δικαστικούς για αυτά τα θέματα κι ένα σωρό άλλα πράγματα που έχει κάνει. Πρέπει να τον υπερασπιστώ για την απίστευτη λάσπη που δέχεται και να δηλώσω ότι καμία δικτατορία των γκέηδων δεν κυβερνά. Κι αν πράγματι υπάρχει μια τέτοια δικτατορία, τον έχει αφήσει στη τέταρτη θέση της Υπηρεσίας του.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ