2018-09-17 14:01:10
Φωτογραφία για Άριστοι οικοδεσπότες!
Του Ηλία Προύφα

Η αυλαία της 83ης ΔΕΘ, έπεσε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ομολογουμένως ήταν η καλύτερη έκθεση των τελευταίων ετών, στην οποία τιμώμενη χώρα ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Με ένα μοναδικό περίπτερο, οι ΗΠΑ προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τα εκθέματα, κυρίως της τεχνολογίας, καθώς και από την εξυπηρέτηση των ανθρώπων του περιπτέρου.

Στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες βρέθηκε και η Ναυαρχίδα του 6ου Αμερικάνικου Στόλου,  το USS Mount Whitney, το οποίο στάθμευσε στο λιμάνι της πόλης, κίνηση από Αμερικάνικης πλευράς που έχει τη σημασία της, στις αναβαθμισμένες Ελληνοαμερικάνικες σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Mount Whitney, οργανώθηκε για πρώτη φορά ένα δημοσιογραφικό tour στο πλοίο, στο οποίο συμμετείχε το kranosgr.

Οι εντυπώσεις τις οποίες καταγράψαμε και παρουσιάσαμε δημοσιογραφικά άριστες, όπως άριστη και η φιλοξενία τόσο των ανθρώπων της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, του Προξενείου της Θεσσαλονίκης καθώς και του πληρώματος του πλοίου. Είναι κάτι που αξίζει και πρέπει να αναφερθεί. 


Να σημειώσουμε επίσης ότι, σημαντική ήταν και η παρουσία της Αμερικάνικης Εταιρείας Lockheed Martin, στο περίπτερο της οποίας σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα Ντένη Πλέσσα, υπήρξε αυξημένη επισκεψιμότητα απλών πολιτών, στους εξελιγμένους προσομοιωτές των μαχητικών F-35 και F-16V, κάτι που καταγράφηκε ως αξιοσημείωτο από τα στελέχη της αμερικανικής εταιρίας.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ