2018-09-18 11:55:53
Φωτογραφία για Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του «βιαστή της Δάφνης»
Επαναλαμβάνεται σήμερα στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του 53χρονου που φυλάκισε και βίασε 23χρονη φοιτήτρια σε υπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Η

διαδικασία συνεχίζεται χωρίς την παρουσία ακροατηρίου, όπως έχει αποφασίσει το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής, που επικαλέστηκε προστασία του θύματος λόγω της φύσης των αδικημάτων που βαρύνουν τον κατηγορούμενο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2017 όταν οι γονείς της 23χρονης, οι οποίοι την αναζητούσαν, είπαν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους , όπως η ίδια τους είχε αναφέρει, βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που έμενε στην Δάφνη. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν την κοπέλα στο υπόγειο διαμέρισμα του 53χρονου σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη.

Απάντησε σε αγγελία

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το θύμα απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 53χρονος, με την οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες λόγω τυφλότητας και υπερβολικής παχυσαρκίας. Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι του και την επίμαχη ημέρα είχε πάει στο υπόγειο για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της.


Όπως είπε στην κατάθεσης της ενώπιον των δικαστών τον περασμένο Ιούλιο, αιφνιδιάστηκε όταν δέχθηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο και πως προσπάθησε να ξεφύγει αλλά εκείνος ,παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης, έτρεξε και την έπιασε. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη έχει κλονιστεί η υγεία της.

Ο αποκαλούμενος και «βιαστής της Δάφνης» που έχει εμφανίσει πιστοποιητικά βάσει των οποίων αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, κατηγορείται για:

Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), βιασμό κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα),Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα),Κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας καιΕπικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

 dikastiko.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ