2018-09-18 13:45:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Έτσι διαμορφώνεται το καθημερινό πρόγραμμα του Ε...
Στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Ε , που από δω και στο εξής λέγεται OPEN ,συμπεριλαμβάνονται και η Κατερίνα Ζαρίφη με την Αθηναΐδα Νέγκα. Η  πρώτη με ένα τηλεπαιχνίδι με τίτλο ''Ποιος ρωτάει;'' ,και η δεύτερη με ένα ριάλιτι με τίτλο ''Κουζίνα για δύο''.Μέχρι πρότινος το πότε θα βγαίνουν στον αέρα τα δυο αυτά πρότζεκτ ήταν μετέωρο ,ωστόσο, μάλλον η απόφαση πάρθηκε.

Σύμφωνα , λοιπόν, με το ρεπορτάζ μου, αυτή τη στιγμή η απόφαση θέλει την Κατερίνα Ζαρίφη να βγαίνει στον αέρα αμέσως μετά το μεσημβρινό πρότζεκτ του Μουτσινά, δηλαδή, στις 5 το απόγευμα, και στις 6 τη σκυτάλη θα παίρνει η Αθηναΐς Νέγκα με το ''Κουζίνα για δύο'', που όπως όλα δείχνουν θα είναι και το lead in της Έλλης Στάη.

Το πρόγραμμα ,εν ολίγοις , έχει προς το παρόν ως ακολούθως: Στη μία ενημερωτική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού (όπως σας αποκαλύψαμε χθες) , στις 2 το Δελτίο με τη Λίνα Δρούγκα,στο slot 3 με 5 ο Νίκος Μουτσινάς, στις 5 η Κατερίνα Ζαρίφη,και στις 6 το απόγευμα θα βγαίνει η Αθηναΐς Νέγκα. Έπειτα, στις 7 το απόγευμα κλειδώνει μετά από πολλή σκεψη,όπως λένε οι πληροφορίες μου, το Κεντρικό Δελτίο με την Έλλη Στάη, η οποία και θα παραδίδει σκυτάλη στις 8 στον ''Πρίγκιπα'' του Γιώργου Κυρίτση http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ