2018-09-18 17:15:01
Φωτογραφία για Η εφαρμογή Συντομευσεις είναι τώρα διαθέσιμες για όλους
Μετά από μήνες αναμονής, οι χρήστες του iPhone και του iPad είναι πλέον τελικά σε θέση να κατεβάσουν την εφαρμογή "Συντομεύσεις" στη iOS συσκευή τους. Η Apple ανακοίνωσε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο WWDC φέτος και έχει δοκιμάσει στις δοκιμές beta με τους προγραμματιστές. Τώρα που το iOS 12 είναι τελικά διαθέσιμο δημόσια και η beta διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, η Apple κυκλοφόρησε την εφαρμογή Συντομεύσεις δωρεάν στο App Store. Η εφαρμογή Συντομεύσεις από την Apple αντικαθιστά την εφαρμογή WorkFlow, την οποία η εταιρεία είχε αποκτήσει πέρυσι.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με την εφαρμογή Συντομεύσεις, είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν συντομεύσεις από ενέργειες στο iPhone και στο iPad τους. Οι συντομεύσεις μπορούν να αποτελούνται από μια σειρά βημάτων και να εκτελούν διάφορες εργασίες για το χρήστη.

Μόλις δημιουργηθεί μια συντόμευση, μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Συντομεύσεις, το Widget Shortcuts καθώς και από την Siri. Μπορείτε να ορίσετε μια προσαρμοσμένη φράση για κάθε συντόμευση και να ζητήσετε από τη Siri να την ενεργοποιήσει λέγοντας αυτή τη φράση. Ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις προσαρμοσμένες συντομεύσεις τους, η Apple προσφέρει επίσης δεκάδες έτοιμες για χρήση Συντομεύσεις στην ενότητα "Gallery" της εφαρμογής. Οι συντομεύσεις υποστηρίζουν εφαρμογές του συστήματος και εφαρμογές τρίτων που έχουν ενημερωθεί για την υποστήριξη τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ