2018-09-18 18:45:11
Φωτογραφία για Ελένη Καστάνη:''Οι σεναριογράφοι στο ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ είναι εξαιρετικοί''
Η δημοφιλής ηθοποιός, Ελένη Καστάνη ,επιστρέφει φέτος στη μικρή οθόνη μέσα από το νέο κωμικό σίριαλ,«Κάνε γονείς να δεις καλό» ,του ΑΝΤ1.

Η ίδια μιλά στο 7 Μέρες tv για τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση «Οπωσδήποτε οι συνεργάτες, η παραγωγή, το ότι έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση... Ο κόσμος μου έλεγε συνέχεια «Γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση;» και για να σταματήσει πια να μου το λέει, έκανα το μεγάλο βήμα (γέλια!). Οι συγγραφείς επίσης είναι εξαιρετικοί, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, τους οποίους γνωρίζω και από την προηγούμενη δουλειά που είχαν κάνει, την «Εργαζόμενη γυναίκα», μια τόσο ωραία σειρά. Θα πω και για τον Ιεροκλή που δεν έχουμε ξαναβρεθεί αν και έχουμε προσπαθήσει να συνεργαστούμε στο παρελθόν και ταιριάζουμε πάρα πολύ, θα το δείτε. Όλο αυτό ήταν μια ευτυχής συγκυρία και όπως πάντα στην τηλεόραση, και σε όλη μου την καριέρα, προσπάθησα να κάνω τη σωστή επιλογή, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές όπου τίθεται και θέμα επιβίωσης».

Συνεχίζοντας, μιλά για τη μεγάλη τηλεοπτική αποχή της, αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ κοντά να τη δούμε στον Alpha: «Απουσίασα γιατί δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο ,πρώτον, και δεύτερον ήταν και θέμα τύχης και συγκυριών... Κάνα δυο φορές πλησίασε πολύ κοντά και τελικά δεν έγινε. Κάτι ήταν να κάνω παλιότερα στον Αlpha και δεν έκατσε...».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ