2018-09-18 19:45:28
Φωτογραφία για ANT1:  Το budget του προγράμματος ξεπερνά όλων των άλλων καναλιών...
ποια η πρόκληση για το κανάλι;

Κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα της τηλεόρασης παρουσίασε εχθές στους δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η επένδυση υπολογίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη σε σχέση με τα budget των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών για τη φετινή σεζόν.

Με λίγα λόγια το κανάλι του Αμαρουσίου φέτος και δεδομένης της πορείας του τα προηγούμενα χρόνια τα παίζει όλα για όλα! Τα περιθώρια έχουν στενέψει και η επιτυχία μοιάζει να είναι μονόδρομος, τόσο ως προς τα νούμερα τηλεθέασης και τη θέση που θα έχει στην κατάταξη όσο και ως προς τα έσοδα. Ειδικά όμως για τα έσοδα οι προσδοκίες είναι εξαιρετικά υψηλές και όχι άδικα, αφού τα στελέχη του καναλιού αναμένουν να είναι ανάλογα της επένδυσης που έχει γίνει στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, η πολυεπίπεδη συνέργεια STAR – ALPHA δημιουργεί «πονοκεφάλους» στους ανταγωνιστές τους, μεταξύ άλλων και στον ΑΝΤ1, μιας και η σύμπραξη των δυο σταθμών τούς επιτρέπει να προσφέρουν στους διαφημιστές ιδιαιτέρως ελκυστικά πακέτα. Αυτό ακριβώς είναι και ο «βραχνάς»! Όχι ,όμως, μόνο του ΑΝΤ1 που έχει ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για νέο πρόγραμμα, αλλά και του ΣΚΑΪ και φυσικά του «Epsilon» που ακόμα δεν έχει παρουσιάσει κάτι καινούργιο.


Μπορεί ,λοιπόν, τα στοιχεία της διαφημιστικής δαπάνης να είναι ενθαρρυντικά, δεδομένου ότι υπάρχει σημαντική αύξηση της πίτας, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον, η συμμαχία όμως STAR – ALPHA και η δυναμική που εκπέμπει, ενδεχομένως προκαλέσει ποικίλες ανατροπές. Ήδη τα δυο κανάλια με τα προγράμματά τους – έως αυτήν την ώρα τουλάχιστον-, συγκεντρώνουν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις. Συμπερασματικά λοιπόν το φετινό στοίχημα για το κανάλι του Αμαρουσίου είναι μεγάλο, όπως και η πρόκληση, για να διεκδικήσει ηγετική θέση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί μετά και την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και τις συμμαχίες που έχουν συναφθεί!

Πηγή: Enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ