2018-09-18 21:45:16
Φωτογραφία για Η αισθητική που «εκτόπισε» τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1...
Πρεμιέρα έκανε χθες στον ΑΝΤ1 η "Κοινή Λογική" και τα αποτελέσματα ήταν αδιαμφισβήτητα τραγικά. Κακή αισθητική, κρύα αστεία, ανούσιες απόψεις. Είναι πολύ ωραία ιδέα να δίνεται βήμα σε καθημερινούς ανθρώπους, ωστόσο ένα τέτοιο project χρειάζεται άλλη φιλοσοφία.

Για να πετύχει θα πρέπει να έχουν εντοπισθεί μετά από τεράστια έρευνα τα πρόσωπα που εκείνα που ξεχωρίζουν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και που ίσως είναι κρυφά ταλέντα, ακόμα καλύτεροι από τον οποιοδήποτε σχολιαστή σε μία ενημερωτική εκπομπή.

Αντί για αυτό, είδαμε πρόσωπα τα οποία δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα. Αυτό που μου ήρθε στο μυαλό, πάντως, βλέποντας την "Κοινή Λογική" είναι ότι μάλλον η "alternative" αισθητική του Τζώρτζη Ποφάντη δεν φαίνεται να αποδίδει. Και δεν κρίνεται μόνο από τα νούμερα, αλλά από το κάκιστο χθεσινό αποτέλεσμα του νέου εγχειρήματος.

Το παράδοξο για όλη τη μιντιακή αγορά είναι ότι ο  Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένουν εκτός για να δοθεί βήμα στην "Κοινή Λογική". Πολύ φοβάμαι ότι σε ένα τρίμηνο από τώρα κάποιοι θα πρέπει να "λογοδοτήσουν" που έμειναν στον "πάγκο" τα πρόσωπα που θα εξασφάλιζαν τηλεθέαση και δόθηκε πράσινο φως σε projects που θυμίζουν εκπομπή περιφερειακού σταθμού http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ