2018-09-19 08:45:19
Φωτογραφία για Χιλιάδες κόσμου στο 19ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 στο Άλσος Στρατού στο Γουδί, το 19ο Ηπειρώτικο πανηγύρι του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής.

Χιλιάδες συμπολιτών μας γλέντησαν με την ψυχή τους στους ρυθμούς της Ηπειρώτικης μουσικής. Ανάμεσά τους ήταν Αστυνομικοί, απλοί συμπολίτες μας, Ηπειρώτες και μη. Τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας. Οι Ηπειρώτες όπως πάντα, κρατούν μέσα τους άσβεστη τη φλόγα της επικοινωνίας, της δημιουργίας, της προσφοράς και της παράδοσης, διότι τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χύτας Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πατρίδα Ήπειρο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο τόπος μας για τον καθένα μας είναι ότι είδαμε, ότι αγγίξαμε, ότι γευτήκαμε και έχει μετατραπεί σε αυτό που είμαστε
. Το σταθερό αυτό κομμάτι σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρεθούμε θα το κουβαλάμε πάντα μέσα μας. Και δεν θα εγκαταλείψουμε αυτή την προσπάθεια όσο η ψυχή μας πάλλεται από πατριωτικό παλμό και διακατέχεται από πατριωτική αγάπη».

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης κάλεσε όλους να είναι δίπλα στο Σύλλογο στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει και να στηρίζουν τις δραστηριότητές του  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση μας δίνει τη δύναμη αλλά και τη χαρά να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια την οποία καταβάλλουμε εδώ και πολύ καιρό προκειμένου να αναβαθμίσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και να τη μεταδώσουμε σε μικρούς και μεγάλους, υπενθυμίζοντας έτσι πως το κομμάτι αυτό δεν θα σβήσει ποτέ»

Το μέλος του Δ.Σ. Λάκκας Γιώργος βράβευσε για την προσφορά του, τον τέως συνάδελφο κ. Απόστολο Σταύρου, ο οποίος ήταν στα δρώμενα του Συλλόγου επί σειρά ετών. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η Ηπειρώτισσα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Όλγα.

Τα χορευτικά του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης έκλεψαν την παράσταση. Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. ΣΠΕΓΚΟ Νικόλαο και στην χοροδιδάσκαλο και Τζοβάρα Μαριάννα.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Όλγα, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ Κατερίνα, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο τ. Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. & Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής &  Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής/Α.Ε.Α.  Υποστράτηγος κ. ΝΤΖΙΟΒΑΡΑΣ Παναγιώτης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας & τ. Υπουργός κ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ Ιωάννης, ο Δικηγόρος – Τέως Υπουργός κ. ΦΟΥΣΑΣ Αντώνιος, η Πολιτευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ. – Δικηγόρος κα. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα, ο Πολιτευτής με το Κίνημα Αλλαγής κ. Κώστας Πανταζής που παρευρέθηκε μαζί με τον τ. συνάδελφο και μέλος του Συλλόγου κ. Δήμο Γόγολο, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  κ. ΔΟΣΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. ΚΟΝΗΣ Κων/νος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων κα Χύτα – Ζώη Νίκη, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομικού Προσωπικού Α.Ε.Α. Ταξίαρχος κ. ΛΑΔΟΜΕΝΟΣ Μιχαήλ, ο Β’ Υποδιευθυντής Δ/νσης  Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχος κ. ΚΟΝΔΥΛΗΣ Χρήστος,  ο Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Α/Δ κ. ΚΑΜΠΡΑΣ Αθανάσιος, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΤΣΙΓΚΟΣ Βασίλειος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ. Χρυσάφης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ. ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδωνας & Γ.Γ. κα Μαλαχιά Αργυρώ, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής κ. ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος & Γ.Γ. ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος,  ο Πρόεδρος του Προμηθευτικού &  Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής  & Ταμίας Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Φώτης, ο Νομικός Σύμβουλος Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ Βάιος, ο αστυνομικός συντάκτης κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Αλέξανδρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος & Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου κ. Μετικαρίδης Θεόδωρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου κ. Κούρκουλος Νίκος κ.α.

Να ευχαριστήσουμε τους ΜΕΓΑ χορηγούς της εκδήλωσης, για την προσφορά τους προς τον Σύλλογο:

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ

KIMBO Espresso Hellas

Ανδριόπουλος Market Κρεάτων – Τροφίμων

Γιολδάση Δημήτριο – Super Αγορά Κρεάτων

Το ξενοδοχείο Naxos Resort Beach Hotel

Ταβέρνα Μπάμπης

Προμηθευτικό &  Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Αστυνομικών Αττικής

Paragon Marketing & Management χορηγός επικοινωνίας

Kolios Zois group of companies

IQ Holidays

To ξενοδοχείο Lichnos Beach Hotel & Suites

Να ευχαριστήσουμε και τους  υπόλοιπους χορηγούς μας για την υποστήριξή τους:

Bookali cocktail bar στο μετρό Χολαργού

The Van catering

Αρχιτεκτονική Bar καφέ

Έξαρχος Άρτος – Γλυκό – Καφές

 Fantasia live    

Super market Σκλαβενίτης

Posidonio music hall 

Ψησταριά το Αγρίνιο

Ταβέρνα «Ρέθεμνος» Ελληνορώσων

So simple coffee and more

Ταβέρνα «Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ» στο Ριζοβούνι Πρέβεζας

Αλυσίδα mon kulur

Γνήσιο ΜΕΛI ΡΕΘΑ

Κομμωτήριο Μαίρη Αγγέλη Ιππάρχου 41 Ν. Κόσμος

Passepartout- Κολωνάκι

Αγροτικά Εργαλεία – Μηχανήματα – Service – Ανταλλακτικά – Αρδευτικά Διαμάντης

Εταιρία Παροχής Ανθρώπινου Δυναμικού Σιαβέλης Ιωάννης

Alegio ΚΑΦΕ Καισαριανή

Μεζεδοπωλείο – Μαγειριό «Των Δειπνοσοφιστών η στοά»

Αστυνομικός εξοπλισμός Μπαλλής

Καφετέρια Ψ στο Γουδί

Α.Ε. Φλαμιάτος TOYOTA

HONDA CENTER Κώστας Παπαγεωργίου

Εταιρία στρωμάτων Candia

Είδη αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Νιφούδης

Φανοποιεία Ζήκος team

Ansa Car rental

Επίσημος κατασκευαστής Kawasaki Μπαλτσαβιάς Μάκης

Πρότυπα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα Medicity

Βιοτεχνία γυναικείων Δερμάτινων Υποδημάτων Coronell

Advanced Protection Agency

Αστυνομικές στολές & αστυνομικά είδη BILL SAFETY

Ασφαλιστική Ομπρέλα – ασφαλιστικές υπηρεσίες

SOUVLAKI Μπαρμπαθωμάς

Τσουκαλάς Αρτοποιεία ζαχαροπλαστική

Ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργίου για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μας έχει προσφέρει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αναφορικά με την διοργάνωση του πανηγυριού.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά και μόνο από το Σύλλογό μας και κυρίως χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Να ενημερώσουμε όσους κέρδισαν τα δώρα που κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6932287704 (Πάκος Δήμος), 6937385051 (Χύτας Κων/νος), 2105236302 (μέχρι 15.00).

Καλούμε επίσης όλους τους Ηπειρώτες να στηρίξουν την εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στο Ηρώδειο.

Ο Σύλλογός μας στις δύο δεκαετίες δράσης του είναι πάντα παρών στα πολιτιστικά δρώμενα. Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα της επικοινωνίας, της δημιουργίας, της προσφοράς και της παράδοσης, διότι τα ήθη και έθιμα της Ηπείρου αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί της Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.

Η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και μια από τις παλαιότερες διοργανώσεις Ηπειρωτών στο Νομό Αττικής.

Καλή αντάμωση του χρόνου στο 20ο πανηγύρι μας !!!

        ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ                               ΧΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ