2018-09-19 11:17:26
Φωτογραφία για Αρνείται η ΠΕΑΛΣ τη συμπλοκή στην Κρήτη
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΕΑΛΣ: Σε συνέχεια της προγραμματισμένης επίσκεψης της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. και της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Δυτικής Κρήτης στην

ΑΕΝ Κρήτης και με αφορμή δημοσίευμα στα ΜΜΕ περί συμπλοκής μεταξύ στελεχών του Λ.Σ., του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ και του Διοικητή της Σχολής ενημερώνουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως κάτωθι:

Σήμερα το πρωί η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ. δια του Προέδρου της ΠΑΣΣΑΚΟΥ Σπυρίδωνα και η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Δυτικής Κρήτης μετέβη, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και ενόψει της επικείμενης αναβάθμισης της ΑΕΝ σε υλικοτεχνική υποδομή, εργαστήρια κλπ., στην ΑΕΝ Κρήτης προκειμένου ευχηθούν στα στελέχη του Λ.Σ. που υπηρετούν σε αυτή καλή εκπαιδευτική χρονιά και συζητηθούν ζητήματα που άπτονται των υπηρεσιακών τους καθηκόντων στην ΑΕΝ Κρήτης.

Δυστυχώς, μετά απο δεκάλεπτη περίπου συνομιλία, μεταξύ των συνδικαλιστικών φορέων του Λ.Σ. και του στρατιωτικού προσωπικού της ΑΕΝ, ο Διοικητής της Ακαδημίας εισήλθε εντός του χώρου και απαίτησε απο το στρατιωτικό προσωπικό της Ακαδημίας να εξέλθει της αιθούσης και απο τους τους συνδικαλιστικούς φορείς να διακόψουν τη συζήτηση.

Ως εκ τούτου ουδέποτε υπήρξε συμπλοκή.

Παράλληλα ενημερώνουμε οτι στη συζήτηση συμμετείχε μόνο στρατιωτικό προσωπικό της Ακαδημίας καθώς το εκπαιδευτικό έτος αρχίζει την 01-10-2018.

Η ΠΕΑΛΣ έχει υποβάλει στην Στρατιωτική Ηγεσία σχετική αναλυτική περιγραφή επί των ανωτέρω.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ