2018-09-19 18:06:11
Φωτογραφία για Ο ναρκέμπορος που φωνάζουν gay, ο αστυνομικός που πήδηξε από το ελικόπτερο και τα μουλάρια
Ίσως να φαίνεται κλισέ, αλλά η τελευταία επιχείρηση τής Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας του Χόλιγουντ. Τα στελέχη της προχώρησαν στη σύλληψη

επτά ατόμων, στην κατάσχεση εκατοντάδων χασισόδεντρων και ποσότητας κάνναβης.

Ένας από τους συλληφθέντες, 42 ετών, έχει στην... πλάτη του επτά καταδικαστικές αποφάσεις για συνολικά εβδομήντα χρόνια κάθειρξη. Τον αποκαλούσαν gay, γιατί είχε ψιλή φωνή, ενώ συμμετείχε και σε μία σπείρα που το 2012 συμμετείχε σε ληστεία στην Καλαμάτα με καταιγισμό πυρών.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν την χασισοφυτεία στα Καλύβια Θεολόγου, στην Λακωνία, ήταν τόσο δύσβατο το σημείο, που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν. Χρησιμοποίησαν τη... βοήθεια τού ελικοπτέρου. Τότε, ένας από τους καλλιεργητές προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας σε μία κοίτη ποταμού. Ο πιλότος του ελικοπτέρου το κατέβασε τόσο χαμηλά, σχεδόν στο έδαφος, που αστυνομικός πήδηξε από αυτό και ακινητοποίησε τον κακοποιό.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν μουλάρια για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία γυναίκα 51 ετών, την οποία χρησιμοποιούσαν ως προπομπό της Εθνική Οδό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έτρεχε ακόμα και με διακόσια χιλιόμετρα την ώρα.

Τα κέρδη τους υπολογίζεται ότι θα έφθαναν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ