2018-09-20 09:20:09
Φωτογραφία για Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ) προσκαλεί για εθελοντική εργασία Απόστρατους του ΠΝ
Η Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού απευθύνει θερμή πρόσκληση προς τις/τους αξιότιμους αποστράτους συναδέλφους, για εθελοντική συνδρομή στην αποστολή και τα έργα της. Η απαίτηση για εθελοντική εργασία, ειδικά από έμπειρα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού μετά την πολυετή υπηρεσία σε Πολεμικά Πλοία και Ναυτικές Υπηρεσίες, καθίσταται πιο επίκαιρη από ποτέ, λαμβανομένων υπόψη των υφιστάμενων περιορισμών σε οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους.

Θεωρώντας ότι η φλόγα της αγάπης προς το Πολεμικό Ναυτικό διατηρείται άσβεστη εφ' όρου ζωής, καλούμε όλες και όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους εν αποστρατεία, να συμμετάσχουν στο έργο της ΥΙΝ, ώστε να εργαστούμε από κοινού προς όφελος της ναυτικής μας ιστορίας και της ανάδειξης της προς το κοινό και τις επόμενες γενιές, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην προσπάθεια συτή δεν περισσεύει κανείς.

Οι τομείς εθελοντικής συμμετοχή, είναι οι ακόλουθοι:

• Καταλογογράφηση, Ψηφιοποίηση και Τεκμηρίωση Ιστορικού και Φωτογραφικού Αρχείου Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού.

• Οργάνωση αρχείων ΠΝ.

• Οργάνωση βιβλιοθήκης ΥΙΝ.

• Σχεδίαση εντύπων, τυπογραφία, βιβλιοδεσία.

Το εν λόγω αίτημα είναι άμεσης ισχύος (Σεπτέμβριος 2018) και η εθελοντική εργασία αφορά σε πρωινά εργασίμων ημερών.

Για περισσότερες πληροφορίες – συντονισμό και παροχή τυχόν διευκρινήσεων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (Μαρκόνι 20, Βοτανικός) στο τηλέφωνο 210-3484246, στα email [email protected], [email protected], καθώς και μέσω της σελίδας της ΥΙΝ στο facebook.

Σας περιμένουμε όλους!

Η σχετική πρόσκληση:

(ΠΗΓΗ: eaan.gr/)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ