2018-09-20 20:23:29
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας
 Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με απόλυτη μυστικότητα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου την Τετάρτη ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που κρατείται στις αγροτικές φυλακές της πόλης.

 

Η μεταφορά του καταδικασμένου τρομοκράτη της «17 Νοέμβρη» σήμανε συναγερμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, με τον «Ταχυδρόμο» να αναφέρει ότι από τη στιγμή ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για τη μεταφορά, τέθηκαν όλοι σε επιφυλακή.

 

Συγκεκριμένα, πάνω από είκοσι αστυνομικοί και άνδρες της ΔΙΑΣ με περιπολικά και μηχανές, μαζί με μέλη της Ασφάλεια Βόλου ακροβολίστηκαν σε κάθε γωνία των εισόδων του Νοσοκομείου.

 

Η μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα έγινε ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς όμως να έχει γίνει σαφές αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ή αν επρόκειτο για εξετάσεις ρουτίνας, με σκοπό να αιτηθεί νέα άδεια από τις φυλακές Βόλου.

 

Καθ’όλή τη διάρκεια της παραμονής του Δημήτρη Κουφοντίνα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο υπόγειο όπου εξετάζονται οι φυλακισμένοι, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν επί ποδός και σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Ιούνιο κι ενώ κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του, μετά από απεργία πείνας που έκανε, καθώς είχε καταθέσει αίτημα χορήγησης άδειας, το οποίο δεν είχε γίνει δεκτό.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ