2018-09-21 15:19:16
Φωτογραφία για Πώς θα φορέσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα το φθινόπωρο;
Στην χώρα μας είμαστε πολύ τυχεροί, καθώς το καλοκαίρι κρατά παραπάνω... Έτσι, έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον ήλιο, την θάλασσα και την ζέστη παραπάνω από τρεις μήνες. Έτσι και φέτος, μπορεί επίσημα να έχουμε μπει στο φθινόπωρο, ωστόσο ο καιρός ακόμα είναι ζεστός. Τι γίνεται όμως όταν θα κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα κρύα; Σίγουρα δεν χρειάζεται αμέσως να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ ή τις πιο ζεστές μας μπότες. Για αυτές ακριβώς τις ημέρες χρειάζεται να δημιουργήσετε looks, συνδυάζοντας τα καλοκαιρινά σας κομμάτια μαζί με κάποια φθινοπωρινά. Αυτό βέβαια μπορεί να αποδειχθεί μία μεγάλη πρόκληση, αφού πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην εμφάνιση σας.

Ακόμα και αν το καλοκαίρι έχει φτάσει στο τέλος του, οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να αποχωριστούμε ακόμα τις αγαπημένες μας denim φούστες ή σορτς. Ευτυχώς, υπάρχουν στιλιστικά tips που μας προσφέρουν έξυπνες λύσεις. Συνδυάστε τα αγαπημένα σας denim κομμάτια με ένα blazer για τις δροσερές ημέρες.


Ένα κιμονό από ζεστές καφέ και μπλε αποχρώσεις με μοτίβο από λεχούρια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Προσθέστε το πάνω από το look σας τζιν με T- shirt και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι mules ή ψηλοτάκυνα πέδιλα.

Αν το καλοκαίρι που πέρασε ανακαλύψατε μία ολόσωμη φόρμα που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τώρα που ήρθε το φθινόπωρο, είστε τυχερές καθώς υπάρχει λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα λευκό πουκάμισο και είστε έτοιμη για το γραφείο.

Αυτή η φούστα ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού, ενώ οι περισσότερες fashionistas την επέλεξαν στο animail print. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τη φορέσετε ακόμα και τους φθινοπωρινούς μήνες, συνδυάζοντας την με ένα πουλόβερ ή με ένα blazer.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ