2018-09-22 18:41:17
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Άρπαζε τις ξένες τσάντες αλλά … δεν πήγε μακριά
Μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα είχε καταφέρει να αρπάξει τις τσάντες ανυποψίαστων περαστικών. Ωστόσο, η τελευταία αρπαγή τον οδήγησε στα … κρατητήρια.

Ο λόγος για έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος χρησιμοποιώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα πλησίαζε πεζούς και αιφνιδιάζοντάς τους άρπαζε τις τσάντες με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα προχθές το πρωί ο νεαρός άνδρας έκλεψε το σακίδιο μιας 27χρονης Ηρακλειώτισσας που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την κλοπή στις αρχές και άμεσα άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης αναζήτησαν τον δράστη. Αρχικά εντοπίστηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε και κατόπιν ήταν ζήτημα χρόνου η σύλληψή του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ο συλληφθείς από τις 22 Αυγούστου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές, αρπάζοντας τσάντες με το περιεχόμενό τους.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ