2018-09-22 19:17:23
Φωτογραφία για Πρώτες εντυπώσεις των ιδιοκτητών iPhone XS και τoυ Apple Watch Series 4
Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η  έναρξη των πωλήσεων των νέων smartphones και για τα ρολόγια της Apple. Οι πρώτοι τυχεροί που αγόρασαν τις νέες συσκευες μοιράζονται ήδη τις εντυπώσεις τους. Η πλειοψηφία είναι ευχαριστημένη και ενώ αφήνει ως επί το πλείστον θετικά σχόλια, αλλά μερικοί εξακολουθούν να επιπλήξουν το ID του προσώπου (Face).Οι πρώτοι αγοραστές μοιράστηκαν την χαρά τους στα φόρουμ του Reddit.

"Το πρώτο πράγμα που βλέπει αμέσως το μάτι σας είναι μια γιγαντιαία οθόνη. Πολύ φωτεινή και γεμάτη. Είναι σαν να σας απορροφά. Μετά από δύο ώρες χρήσης, το iPhone 7 Plus μου φαίνεται κάπως υπερβολικά ξεπερασμένο ", δήλωσε ένας από τους πρώτους αγοραστές.

Εντυπωσιακή είναι όχι μόνο η οθόνη, αλλά και η κάμερα. Οι άνθρωποι σημειώνουν την αυξημένη ταχύτητα της αυτόματης εστίασης. Ωστόσο, το αναγνωριστικό προσώπου εξακολουθεί να μην προκαλεί το θαυμασμό.

"Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ το Touch ID. Όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στο τραπέζι, είναι πιο εύκολο να το ξεκλειδώσετε με το δάχτυλό σας. Αλλά αυτό είναι ένα ασήμαντο, "- παραπονέθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες του iPhone XS.


Ταυτόχρονα, όλοι οι χρήστες σημειώνουν ότι το Face ID είναι πιο γρήγορο από πριν.

Οι πρώτοι αγοραστές του Apple Watch Series 4 δεν έμειναν μακριά από τα σχόλια και μίλησαν για την εμπειρία τους.

"Υπάρχουν τόσα πολλά widgets για τον πίνακα κλήσης! Δεν γνωρίζω καν τι μπορεί να κάνει καποιος με αυτά.  Είναι υπέροχο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φορτωθεί κάτι. "

Ένας άλλος κάτοχος των έξυπνων ρολογιών της Apple μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με έναν ιμάντα Hermes.

"Έχω ένα μικρό καρπό, έτσι ανησυχούσα ότι η έκδοση των 44 χιλιοστών θα μου φαινόταν αδέξια. Αλλά όχι. Δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνεται. Αυτό είναι το πρώτο μου Apple Watch, οπότε χρειαζόμουν χρόνο για να το συνηθίσω ».

Γενικά, οι πρώτοι ιδιοκτήτες όπως είναι φυσικό εξακολουθούν να έχουν συναισθήματα χαράς και είναι απίθανο να αξιολογήσουν αντικειμενικά τις αγορές τους.Ίσως η γνώμη τους να αλλάξει με το χρόνο. Ή μήπως η Apple κυκλοφόρησε πραγματικά άψογα προϊόντα, άξια προσοχής όλων.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ