2018-09-23 10:57:26
Φωτογραφία για Κι άλλες χώρισαν αλλά δεν έκαναν έτσι βρε κορίτσια
Έχουμε ακούσει για γυναίκες που μπαίνουν στη θάλασσα με το νυφικό για να φωτογραφηθούν. Τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε για τις γυναίκες που καίνε το νυφικό τους μετά το διαζύγιο προκειμένου να ξορκίσουν το κακό!

Μετά τα πάρτι διαζυγίου με τις φοβερές τούρτες στα οποία οι γυναίκες παίρνουν την εκδίκησή τους από το πρώην και γιορτάζουν την ελευθερία τους, έρχεται μια νέα μόδα. Γυναίκες οργανώνουν τελετή καύσης του νυφικού για να σβήσουν κάθε μνήμη από εκείνη που κάποτε θεωρούνταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Στη συνέχεια ποστάρουν στα social media τις φωτογραφίες που δείχνουν το μετάξι και το τούλι να τυλίγεται στις φλόγες. Μάλιστα, η μόδα αυτή έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, που σύμφωνα με την Daily Mail, πολλές είναι οι γυναίκες εκείνες που όχι απλά καίνε το νυφικό τους αλλά κάνουν κανονικά και φωτογράφιση καύσης νυφικού.

Πάντως για πολλές από αυτές τις γυναίκες δεν είναι μια απλή διαδικασία που κάνουν για να γελάσουν με τις φίλες τους αλλά έτσι αισθάνονται ότι ξεφορτώνονται όλη την αρνητική ενέργεια που έφερε ο αποτυχημένος γάμος στη ζωή τους. Μάλιστα κάποιες φτάνουν μέχρι να κρεμάσουν το νυφικό ή ακόμα και να το πυροβολήσουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ