2018-09-23 13:05:39
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Μπιμπής: ''Όσο θα περνούν τα επεισόδια της σειράς, η...''
Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, ένας εκ των πρωταγωνιστών του νέου σίριαλ, ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ, μιλά για τον ήρωά του και το σενάριο Θέλω να μου πεις δυο λόγια για τη σειρά... 

Κατά τη γνώμη μου η σειρά έχει μια γλύκα, μια τρυφερότητα και μια αλήθεια. Δεν είναι η ξεκαρδιστική κωμωδία, αλλά είναι μια κομεντί που δείχνει τα προβλήματα μιας ελληνικής οικογένειας, τις σχέσεις... Όλοι ξέρουμε πως σε όλες τις οικογένειες κρύβεται πολύ γέλιο. Οπότε στη σειρά από εκεί προκύπτει το γέλιο, από την αλήθεια.

Όλα ξεκινάνε από τον γάμο του ήρωα που υποδύεσαι, του Βασίλη... 

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ξεκινάει από τον δεύτερο γάμο που ετοιμάζεται να κάνει ο γιος της οικογένειας, ο Βασίλης. Όμως, όταν βρίσκεται στην εκκλησία, συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να παντρευτεί αυτή τη γυναίκα. Ο ίδιος παθαίνει κρίση πανικού και φεύγει από την εκκλησία τρέχοντας. Με αφορμή αυτό το συμβάν, ο μπαμπάς του, ο Κώστας, μπαίνει στη διαδικασία ενός απολογισμού της ζωής του και καταλήγει τελικά ότι θέλει να ζήσει σαν ελεύθερο πουλί και να χωρίσει τη σύζυγο του, την Αλέκα
. Οπότε φεύγει από το σπίτι και μετακομίζει ατό σπίτι της κόρης τους, της Νίκης. Από την άλλη, η Αλέκα, επειδή φοβάται να μείνει μόνη της, μετακομίζει στο σπίτι του Βασίλη. Τα επεισόδια της σειράς θα είναι αυτοτελή και σε κάθε επεισόδιο -και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον- θα υπάρχει ένας γκεστ ηθοποιός, ο οποίος πάντα φέρνει έναν νέο αέρα στο γύρισμα και για εμάς έχει πολλή πλάκα.

Ο Βασίλης τι χαρακτήρας είναι; 

Είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο. Είναι ένα παιδί συναισθηματικά μπερδεμένο και αρκετά κακομαθημένο από τη μαμά του. Ναι μεν πιέζεται και ζορίζεται όταν του επιβάλλουν κάποια πράγματα, από την άλλη, όμως, θέλει Και το φαγητό του έτοιμο. Είναι ο κλασικός Έλληνας γιος, όπως και εγώ. Αγαπάει πολύ τα παιδάκια και έχει μια εμμονή με το σωστό συντακτικό, καθώς συνέχεια διορθώνει τους γύρω του. Αυτό με χαρακτηρίζει κιόλας, γιατί και εγώ παράτησα τη φιλολογία για να γίνω ηθοποιός. Παρόλο που είναι λίγο αντιδραστικός, είναι ένας συμπαθής και οικείος χαρακτήρας.

Η συγκατοίκηση με τη μητέρα του πώς θα εξελιχθεί; 

Όσο περνούν τα επεισόδια της σειράς η συγκατοίκηση τους παίρνει μια μορφή χιονοστιβάδας. Γίνεται όλο και δυσκολότερη, κυρίως για τον Βασίλη. Η μητέρα του εδραιώνεται όλο και περισσότερο στο σπίτι και είναι προσκολλημένη πάνω του.

Aυτά δήλωσε μιλώντας στο  Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ