2012-06-06 23:08:38
Φωτογραφία για ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ... ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Λίγες και καλές θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, με τη βαρύτητα να πέφτει σε περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που διακρίνονται για τα αθλητικά τους προσόντα.

Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τις περιπτώσεις των Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τους κρατήσουν στο ρόστερ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και οι δυο θα περιμένουν να δουν τι προτάσεις θα έχουν από το ΝΒΑ.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο και αφού, όπως όλα δείχνουν ότι τόσο ο Λάζαρος Παπαδόπουλος όσο και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα αποχαιρετήσουν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν να καλύψουν αυτά τα δύο κενά με ισάριθμους Έλληνες ψηλούς.

Βασικός στόχος από την ελληνική αγορά παραμένει ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Πανιώνιο και μπορεί ο 21χρονος φόργουορντ να έχει πάρει τη διαβεβαίωση του Ηλία Λιανού πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον του, αλλά επειδή στον Ολυμπιακό έχουν... «καεί» στο παρελθόν με περιπτώσεις παικτών που είχαν συμβόλαιο είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις τους.


Από εκεί και πέρα, συμβόλαιο με την Μπιλμπάο έχει και ο δεύτερος στόχος για τη φροντ λάιν. Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, ενώ μπορεί μέσω ενός οικονομικού αντίτιμου να μείνει ελεύθερος από τους Βάσκους.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν προχωρήσει ήδη στις πρώτες διερευνητικές επαφές με τους Καββαδά και Μαυροειδή, φροντίζοντας να καλλιεργήσουν το έδαφος για πιθανή μελλοντική συνεργασίας τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ