2012-06-06 23:29:15
Φωτογραφία για ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τη σφοδρή του επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να τον βοηθήσει να επανέλθει στους τίτλους εξέφρασε ο διεθνής Βούλγαρος διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Ο διεθνής Βούλγαρος ακραίος, ο οποίος την περίοδο 2006/07 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Θρύλο, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους, περιμένοντας την επισημη πρόταση του Ολυμπιακού:

«Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ξαναπαίξω για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά περιμένω την επίσημη πρότασή τους για να αποφασίσω. Πάντως να ξέρετε ότι είμαι ανοικτός σε κάθε πρόταση ειδικά όταν αυτή προέρχεται από την Ελλάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιορντάνοφ ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί ατομικές προπονήσεις στη Σόφια, για να προσθέσει ότι υπήρξε επαφή από την Περούτζια την οποία αρνήθηκε:

«Μου ζήτησαν να τους απαντήσω μέσα σε πολύ μικρό χρονικά διάστημα και εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

Ο πρώην διαγώνιος της Γένοβα, με την οποία στην Α2 Ιταλίας, έκανε μια από τις καλύτερες του χρονιές, ήταν σε επικοινωνία με την Ελλάδα και μάθαινε τα νέα. «Ξέρω πως είναι η κατάσταση στην χώρα σας και ξέρω επίσης τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Περιμένω την πρόταση τους»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ