2018-09-25 09:07:57
Φωτογραφία για Affidea: Διεκδικεί ηγετική θέση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και στις συνεργασίες στην ασφαλιστική αγορά!
Nextdeal newsroom, 

Από το έτος ίδρυσής της, το 2005, ως Ευρωιατρική και μέχρι σήμερα, η Affidea έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, κάνοντας πράξη καθημερινά τις αξίες που υποδηλώνει το όνομά της: αξιοπιστία στη διάγνωση, καινοτομία στις πρακτικές, αμοιβαιότητα στις σχέσεις. Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, το οποίο διαρκώς αναπτύσσει, τόσο στο νομό Αττικής, όσο και στην υπόλοιπη επικράτεια. Διαφοροποιείται στο χώρο της σε επίπεδο ποιότητας, υπηρε¬σιών, τιμολόγησης και διεκδικεί ηγετική θέση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη και στις συνεργασίες στην ασφαλιστική αγορά. Οι επενδύσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναβαθμίσεις των χώρων και των κτιριακών υποδομών αποτελούν την καλύτερη εγγύηση παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.


Το εξειδικευμένο προσωπικό των ιατρικών μονάδων της έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, ώστε να είναι πάντα σε θέση να εξυπηρετεί με συνέπεια και πληρότητα τους εξεταζόμενους της. Έχοντας ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, η Affidea επενδύει σε καινοτόμες πρακτικές που βελτιώνουν τις υπηρεσίες υγείας και την ποιότητα ζωής των ασθενών στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, εφαρμόζοντας απαιτητικά πρωτόκολλα στις διαγνωστικές εξετάσεις, όπως η μαγνητική και αξονική τομογραφία, και ακολουθώντας τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις, η Affidea συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων και ποιοτικότερων παρόχων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Με συνεργασίες υψηλού κύρους, όπως αυτές με τον όμιλο Υγεία, τον όμιλο Ιατρικού, αλλά και την στρατηγική συνεργασία, από τον Ιανουάριο του 2017, με τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα στην Ελλάδα, την Εθνική Ασφαλιστική, που εμπιστεύθηκε στην Affidea τα ατομικά της συμβόλαια, ο όμιλος καθιστά σαφή την πρόθεσή του για διεύρυνση και ανάπτυξη. 

Η απόκτηση των μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του νοσοκομείου «Υγεία» αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην στρατηγική του ομίλου. Είναι γεγονός πως η εξαγορά αυτή ισχυροποιεί τη θέση της Affidea στην αγορά και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το υφιστάμενο δίκτυό της. Παράλληλα, οι ασθενείς και οι ασφαλισμένοι των ασφαλιστικών εταιρειών αποκτούν ακόμη ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας. Οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και οι βέλτιστες πρακτικές της Affidea έλαβαν και φέτος τιμητικές διακρίσεις στα βραβεία “Healthcare Business Awards”. Ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, η Affidea βραβεύτηκε με Βραβείο «Ανάπτυξης» για την επενδυτική δραστηριότητα και την ανοδική της εξέλιξη. Επιπλέον, έλαβε βραβείο επιχειρηματικής αριστείας στα “Diamonds of The Greek Economy”.

Δραστηριότητα σε 16 χώρες και 245 ιατρικά κέντρα 

Η Affidea είναι ο κορυφαίος φορέας παροχής υπηρεσιών Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας και ιδιαίτερα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Ακτινοθεραπείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 245 ιατρικά κέντρα. 

Στην Ελλάδα, ξεκίνησε την λειτουργία της το 2005, ως Ευρωιατρική, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τα εργαστήριά της είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001. Eπιπλέον, τα βιοπαθολογικά εργαστήρια είναι διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189.

Σήμερα, διαθέτει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους, με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, καταξιωμένους ιατρούς με άρτια επιστημονική κατάρτιση και το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

Η Affidea Ελλάδος, εφαρμόζοντας πιστά τα υψηλά επίπεδα λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, ανταποκρίνεται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ευθύνη εξασφάλισης της άριστης ποιότητας των ιατρικών αποτελεσμάτων στα εργαστήριά της. Με μεθοδική προσέγγιση στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στην προμήθεια και αναβάθμιση του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, η Affidea εξασφαλίζει υπεύθυνα ότι παραμένει στην πρωτοπορία των ιατρικών εξελίξεων, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Στη φωτογραφία: Ο κ.Θεόδωρος Καρούτζος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Affidea Eλλάδος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ