2018-09-25 16:05:26
Φωτογραφία για Γιώργος Μαυρίδης: Το Beat Buzzer ήταν μια δική μου ιδέα που πρότεινα στο κανάλι και ξεκινήσαμε να συζητάμε...
Λίγο πριν την πρεμιέρα του με το Beat Buzzer στον Ant1 ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην Athens Voice.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του ANT1 για αυτό το πρόγραμμα;

Το Beat Buzzer ήταν μια ιδέα που πρότεινα στο κανάλι και ξεκινήσαμε να συζητούμε. Την έγραφα δύο χρόνια, κατοχύρωσα το σήμα του και τα δικαιώματα. Να σου πω το σκεπτικό μου; Από τη στιγμή που έχω τη χαρά και την ευκαιρία να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτή την ιδέα, θεώρησα σωστό να αρπάξω την ευκαιρία και να προσπαθήσω να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Επίσης πρέπει να σου πω πως υπάρχει πολύ fun, αφού είμαστε η ίδια παρέα που δουλεύαμε πίσω από τις κάμερες και σε προηγούμενες δουλειές.

Πόσο ανοιχτόμυαλη θα είναι η λίστα των τραγουδιών; Μπορείς να πεις πως θα ακούσουμε εκπλήξεις;

Υπάρχει εύρος, θα ακούσεις από Μάκη Δημάκη μέχρι AC/DC, έτσι; Βέβαια, το ελληνικό ρεπερτόριο καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γιατί η αλήθεια είναι πως είναι πιο χαβαλεδιάρικο όσο κι αν δεν το παραδέχονται μερικοί και ο χαβαλές είναι κάτι που θέλουμε να βγάλει αυτή η εκπομπή. Θα ακούσεις, κι αν θέλεις μπορείς να παίξεις κι εσύ, όπως όλοι οι τηλεθεατές, από το σπίτι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ