2018-09-26 11:50:32
Φωτογραφία για Προβλήματα υδροδότησης στο ΡΙΒΙΟ. Το νερό χύνεται στη δεξαμενή και οι βρύσες στο μισό χωριό στέρεψαν...
          Χωρίς νερό είναι το μισά και πλέον σπίτια στο Ρίβιο Ξηρομέρου. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα προβλήματα υδροδότησης καθώς στη δεξαμενή που υδροδοτεί τον οικισμό το νερό χύνεται, με συνέπεια να μην υπάρχει νερό για τις ανάγκες των κατοίκων ΒΙΝΤΕΟ Οι ντόπιοι μας επισημαίνουν: 

      "Εδώ και αρκετό καιρό πάνω από ένα μήνα, το μισά σπίτια στο χωριό Ρίβιο, μένουν χωρίς νερό (το πάνω χωριό όπως λέμε εμείς οι κάτοικοι).

   Οι εκκλήσεις μας προς στις δημοτικές αρχές και κυρίως προς στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας πάρα πολλές αλλά η ανταπόκριση σχεδόν καμία. 

  Πάντα από τον Πρόεδρο, η ίδια απάντηση: Πως υπάρχει πρόβλημα με το ραντάρ της γεώτρησης πόσιμου νερού που ενώνει τις δύο δεξαμενές του χωριού και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την συνεχή υπερχείλιση της δεξαμενής......

 

      Δυστυχώς το μισό χωριό είναι χωρίς νερό διότι δεν επαρκεί να γεμίσουν οι αγωγοί και το νερό χύνεται στα χωράφια όπως φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο..


       Οι Κάτοικοι γυρίζουν στα σπίτια τους από τους δουλειές τους και δεν έχουν νερό να κάνουν ένα μπάνιο, γιατί άλλοτε οι βρύσες ίσα-ίσα που στάζουν και άλλοτε δεν βγάζουν καθόλου νερό. 

     Ακόμα και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι μες στην ζέστη δεν έχουν νερό να δροσιστούν και είναι απαράδεκτο.. 

        Άλλες πόλεις όπως η Αμφιλοχία ή και ο Αστακός παλιότερα δεν είχαν πόσιμο νερό να πιουν και εμείς εδώ στο Ρίβιο, που έχουμε την τύχη να το έχουμε, το σπαταλάμε και το αφήνουμε να χύνεται στα χωράφια.

      Χρειάζεται επειγόντως λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης.."....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ