2018-09-26 15:20:16
Φωτογραφία για #GNTMgr: Πόλεμος στα παρασκήνια; - Ο καβγάς που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...
Η ρήξη ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρόσφατο επεισόδιο του Greece's Next Top Model φαίνεται πως είναι μόνο η... κορφή του παγόβουνου όσων συμβαίνουν στα γυρίσματα του reality.

Μάλιστα, αυτό που δεν είδαμε στο GNTM  της Δευτέρας είναι όσα ακολούθησαν της στιχομυθίας των δύο γυναικών της κριτικής επιτροπής. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδιο στα παρασκήνια, αφού η Βίκυ Καγιά φαίνεται να ενοχλήθηκε έντονα από τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί «μοντέλου περασμένης δεκαετίας» με το γύρισμα εκείνης της ημέρας να διακόπτεται και τη σχέση των δύο γυναικών να μην είναι καλή.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Πρωινό», ένας ακόμα έντονος τσακωμός φαίνεται να έχει συμβεί στα γυρίσματα των οντισιόν. Αυτή τη φορά όχι ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεργίου, αλλά το διάσημο μοντέλο και τον Δημήτρη Σκουλό. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, πάντως έκανε λόγο για αποκλειστικό ρεπορτάζ που ανέφερε ότι οι δύο κριτές έρχονται σε έντονη ρήξη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ