2018-09-26 20:57:33
Φωτογραφία για Ο «Ξενοφών» ξεριζώνει... δέντρα στο Μοναστηράκι!
Οι άνεμοι έριξαν ένα ολόκληρο δέντρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως -

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περαστικός

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους περαστικούς όταν οι ισχυροί άνεμοι έριξαν ένα ολόκληρο δέντρο επί της οδού Μητροπόλεως. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους κάνουν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Το πρωί της Τετάρτης αποκολλήθηκε στέγη στο 2ο δημοτικό σχολείο Καματερού, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος μαθητής ενώ πριν από λίγο, όπως δείχνει και το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, οι ισχυροί άνεμοι έριξαν ένα ολόκληρο δέντρο στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Μητροπόλεως. Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους περαστικούς.

Για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε πανικός καθώς όσοι περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο έτρεξαν για να αποφύγουν το δέντρο.


Σημειώνεται πως έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις- δελτία τύπου στον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) για την αυτοπροστασία των πολιτών και σε ότι αφορά τους θυελλώδεις ανέμους, συστήνεται στους πολίτες να ασφαλίζουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς, να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει, να ασφαλίσουν τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ή του χώρου εργασίας τους, να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές καθώς και τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ