2018-09-27 09:06:37
Φωτογραφία για Νέες εικόνες και βίντεο σοκ : Πως ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί τον Ζακ Κωστόπουλο και το μαχαίρι
Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει την ώρα που οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν τον Ζακ Κωστόπουλο - Το μαχαίρι διακρίνεται στο χέρι ενός αστυνομικού - Νέες εικόνες – σοκ από την οδό Γλάδστωνος.

Βίντεο – ντοκουμέντο από την Εφημερίδα των Συντακτών. Είναι οι τελευταίες στιγμές του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου επί της οδού Γλάδστωνος την περασμένη Παρασκευή. Ο 33χρονος έχει καταρρεύσει αιμόφυρτος και μοιάζει να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Είναι οι στιγμές όπου αστυνομικοί επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν.

Η διάρκεια του βίντεο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών είναι ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα και έχει καταγραφεί από περαστικό από την περιοχή. Στις εικόνες εμφανίζονται περίπου 8 αστυνομικοί. Ο ένας από αυτούς κρατάει με “γυμνά” χέρια ένα μικρό μαχαίρι, το οποίο πιθανότατα είναι το μαχαίρι το οποίο λέγεται ότι κρατούσε νωρίτερα ο Ζακ Κωστόπουλος.

“Βάλ’ του χειροπέδες” ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια “το χέρι, τράβα του το χέρι”. Είναι στιγμές σκληρές καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος είναι αιμόφυρτος και μοιάζει πλήρως παραδομένος, ενώ οι αστυνομικοί δείχνουν, όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών να τον αντιμετωπίζουν σαν… σακί. Ο ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να μάλιστα να λέει: “Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου” Πηγή: newsit.gr , 

Πληροφορίες – φωτογραφίες – βίντεο από «Εφημερίδα των Συντακτών»
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ