2018-09-27 13:30:27
Φωτογραφία για Τηλεκοντρόλ: Μη ενθαρρυντικά δείγματα για ΣΚΑΙ-Μαζί σου; - Μείνε στα ριαλιτι- Πρεμιέρες Bake off, Πέτα την Φριτέζα, Έγκλημα και Πάθος
Καλησπέρα σας, φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα, και είμαι έτοιμος να πιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια, αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ!

Πολλές οι πρεμιέρες και αυτή την εβδομάδα.

Ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε να μπαίνει κι αυτός στο κανονικό του πρόγραμμα, με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στα ραβασάκια να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικά.

''Μαζί σου'' μας λέει η Τατιάνα στον ΣΚΑΪ. Η Τατιάνα είναι  έμπειρη και ξέρει να ελίσσεται όταν τα νούμερα το απαιτούν… Ξέρει πολύ καλά ότι το κλάμα και το αίμα ειδικά στις ηλικίες που παρακολουθούν τηλεόραση εκείνη τη στιγμή , πουλάει… Τα νούμερα άλλωστε το δείχνουν. Δεν είχε ποτέ δυναμικό κοινό ή αλλιώς νεανικό κοινό… Πάντως ίσως είναι η χειρότερη εκπομπή του ΣΚΑΪ σε εικόνα. Αλήθεια γιατί δεν βγαίνει σε HD ; 

Προσθήκη λεζάνταςΜια πολύ φιλόδοξη σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή επίσης στον ΣΚΑΙ
. Όσο έχω εσένα μας λέει, ωστόσο, τον τηλεθεατή...δεν τον είχε. Ε, πώς να συνηθίσεις  σε ένα κανάλι με χαζοριάλιτι μια νέα σειρά και μάλιστα καθημερινή;  Η σειρά βεβαία πιασάρικη, λίγο Κλεμμένα Όνειρα, λίγο  Έλα στην θέση μου, έλα και μια εξαφάνιση και θα έχουμε την  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ μετά… , χαμός θα γίνει Άκουσα καλά; Στόχος το 12% για την Κοινή Λογική του ΑΝΤ1; Για την ώρα το 5αρι που έκανε την Τρίτη είναι υπέρ αρκετό για το πρόγραμμα που παρακολουθούμε ή μάλλον δεν παρακολουθούμε. Πάντως, ο Ποφάντης δεν θέλει με τίποτα να το κόψει…  Ακούγονται ήδη φωνές ότι χαντακώνει το prime time… Θέλει να ακούσει τη φωνούλα τον Κυριακού,μάλλον…

Πάντως, χθες επέστρεψε ο Θοδωρής Κυριακού από το εξωτερικό, (ξέρετε αγοράζει κι άλλα κανάλια κ.λπ.).

Ξεκίνησε και το BAKE OFF GREECE στον ALPHA.  Ίσως ο μοναδικός λόγος να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η παρουσιάστρια…  Πραγματικά πολύ μεγάλη έκπληξη. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απέδειξε ότι μπορεί  να σταθεί επάξια σαν παρουσιάστρια. Γενικά όμως το πρόγραμμα ,και ειδικά μετά το MASTE CHEF ,δύσκολα  θα το κοντράρει. Το δε σκηνικό  μου έκανε πιο πολύ MASTER CHEF JUNIOR. Είπαμε η ζαχαροπλαστική θέλει χρώμα, εσείς όμως βγάλατε ένα...κιτσατο studio.

Στο ΑΝΤ1 από την άλλη είχαμε άλλες δυο πρεμιέρες σειρών. Πέτα την Φριτέζα και Έγκλημα και Πάθος.

Για να είμαι ειλικρινής το Πέτα την Φριτέζα δεν το υπολόγιζα. Μάλιστα σε mediaκους κύκλους , υπολόγιζα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης και ίσως το βάπτισα και σαν πατάτα κατεψυγμένη… Megaλο λάθος. Η σειρά θύμιζε καλές εποχές MEGA. Πολύ όμορφη εικόνα , ένα πολύ ωραίο προσαρμοσμένο σενάριο στα ελληνικά δεδομένα ,και πολύ καλές ερμηνείες. Η σειρά βγάζει γέλιο ενώ σε κρατάει για να δεις και το επόμενο επεισόδιο. Δεν είναι τυχαίο ότι το δεύτερο επεισόδιο ανέβηκε αισθητά κυρίως στο δυναμικό κοινό .

Από την άλλη ,το Έγκλημα και Πάθος σαν επιεικώς βαρετό θα το χαρακτήριζα.  Ήταν μια σειρά που πολλοί τηλεθεατές την περίμεναν αλλιώς και τελικά κατέληξε αλλιώς. Αλήθεια σας λέω, εκείνη την ημέρα είχα πει θα καθίσω σπίτι να το δω όλο, ε δεν άντεξα..., προτίμησα να μην χάσω την βραδιά μου , και στα μέσα του επεισοδίου αποφάσισα να βγω… Για τις ανάγκες της στήλης και μόνο, το είδα από το WEB TV.  Αλήθεια τώρα, εκεί στον ΑΝΤ1, είδατε το πρώτο επεισόδιο πριν βγει; Μάλλον όχι… Η σειρά αν δεν είχε τόσο ακατάπαυστο διάλογο που θύμιζε  Οικογενειακές Ιστορίες και είχε περισσότερες σκηνές και περισσότερη δράση, μάλλον θα σωζόταν…

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο OPEN. Ολόκληρο καλοκαίρι είχατε ρε παιδιά, ακόμα να βγάλετε το νέο κανάλι;  Και μπορεί ο Σαββίδης να μην έκανε τον πανικό που περιγράφουν διάφοροι, σίγουρα όμως είναι εκνευρισμένος που δεν είναι ακόμα στον αέρα το νέο πρόγραμμα.

Όσο για την ονομασία του νέου καναλιού OPEN που πρώτο το TVNEA.COM το έβγαλε στην δημοσιότητα , κάνοντας ακόμη και το ίδιο το κανάλι να απορεί πως βγήκε, (κανένα μα κανένα site δεν ανέφερε ότι η είδηση βγήκε από εδώ, όπως και το λογότυπό του.Κρίμα!) είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το OPEN δεν ήταν η επιλογή που ήθελαν οι υπεύθυνοι, ωστόσο αναγκάστηκαν  καθώς οι ονομασίες που έπεσαν ήταν ήδη καταχωρημένες Αυτά από έμενα.  Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχολια σας στην πρώτη στήλη που βγήκε.  Επιστρέφουμε την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM.

Γιώργος Πασχαλίδης

Για επικοινωνία μαζί μου

Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 

Στείλτε μου email:[email protected]

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ