2018-09-27 21:00:14
Φωτογραφία για Εξελίξεις: Ο Κανάκης που «φωτογραφίζει» η Σκορδά και η επιστροφή του Κυριακού!
Το θέμα της ημέρας είναι αναμφισβήτητα οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στις κάμερες και τα σχόλια της Φαίης Σκορδά στο "Πρωινό" μετά από αυτές. 

Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο εξαιρετική ήταν σήμερα η παρουσιάστρια, διότι είχε το θάρρος να πει την αλήθεια της μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζει τόσο τον άνθρωπο που μοιράστηκε τη ζωή της τόσα χρόνια, όσο και το κοινό δίκαιο.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι και οι εχθροί του Γιώργου Λιάγκα συμφωνούν στο τι αυτό που συμβαίνει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πρωτοφανές. Να υπάρχει στο δυναμικό του σταθμού ένα πρόσωπο με δεδομένη τηλεοπτική δυναμική, να θέλει να δουλέψει και να μην μπορεί. Και παρόλο αυτά, το κανάλι να μη θέλει να τον αποδεσμεύσει για να εργαστεί αλλού. 

Ποια είναι ακριβώς αυτή η λογική; Ότι τον αφήνουν εκτός αγοράς για να πέσουν οι τηλεοπτικές του μετοχές και να τον ξεχάσει ο κόσμος; 


Πέρα από αυτό, η Φαίη Σκορδά σήμερα μίλησε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς να το κατονομάσει. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει»;

Το μυαλό όλων πάει στον Αντώνη Κανάκη, τον ισχυρό άνδρα της late night ζώνης του ΑΝΤ1.Και αυτή η υποψία ενισχύεται όταν η Φαίη Σκορδά έκανε λόγο για δελτία τύπου που κατέφθασαν μετά το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, θυμίζοντας σε όλους μας την περιβόητη ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα θέση του Αντώνη Κανάκη στη late night ζώνη (δες εδώ) Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η κόντρα των Λιάγκα-Κανάκη στην αρχή της προηγούμενης σεζόν ήταν το "κλειδί" για τις εξελίξεις στη συνέχεια. Ο δεύτερος σε κύκλους διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του στις συζητήσεις ΑΝΤ1-Γιώργου Λιάγκα. 

Και τα σημερινά βέλη της Φαίης Σκορδά στον παρουσιαστή της Θεσσαλονίκης έχουν να κάνουν και με κάποια κόντρα που είχε ξεσπάσει στα τέλη της προηγούμενης σεζόν ανάμεσα στο "Ράδιο Αρβύλα" και στο "Πρωινό". Κοινώς, μάλλον στον ΑΝΤ1 υπάρχουν δύο στρατόπεδα αυτή τη στιγμή, των κλασικών παρουσιαστών και των εναλλακτικών. 

Πάντως, όπως αποκάλυψε  ο Γιώργος Πασχαλίδης στο "Τηλεκοντρόλ" του tvnea.com, ο Θοδωρής Κυριακού επέστρεψε χθες στην Ελλάδα (δες εδώ) και ίσως και να ασχοληθεί και με τα ζητήματα αυτά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ