2018-09-28 19:20:27
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 θέλει τη NOVA - Όλο το ρεπορτάζ...
Αποτελεί κοινό μυστικό στην πιάτσα ότι το αφεντικό του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, δείχνει εδώ και αρκετό καιρό ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση της συνδρομητικής Nova. Στο πλαίσιο αυτό,

έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επαφές, ενώ έχει επιδιώξει ακόμη και συμμαχίες που θα του επιτρέψουν να υλοποιήσει με μεγαλύτερη επιτυχία τον σχεδιασμό του .

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, για το ενδιαφέρον Κυριακού σχετικά με την εξαγορά της Nova έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή προσωπικά ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που διαχρονικά έχει δείξει να ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα στη συνδρομητική τηλεόραση. Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου όχι μόνο δείχνει θετικό στην εξέλιξη η Nova να περάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1, αλλά, αν υπήρχε δυνατότητα, θα ήθελε να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση. Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι υπήρξαν δύο συναντήσεις ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Θοδωρή Κυριακού, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά
. Η επιθυμία του πρωθυπουργού, εδώ και αρκετό καιρό, είναι να βρεθεί βιώσιμη λύση, που θα δώσει τη δυνατότητα στη Nova να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. Με δεδομένη την εντός και εκτός Ελλάδος δραστηριοποίηση του Ομίλου Κυριακού στα media, ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι αυτός ο στόχος διασφαλίζεται και με το παραπάνω.

Και ενώ ο ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1 έχει καταθέσει σχετικό ενδιαφέρον, έχοντας ως σύμμαχο την κυβέρνηση, φαίνεται ότι οι τράπεζες δεν δείχνουν να βιάζονται προκειμένου να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία που διαχειρίζεται τη συνδρομητική τηλεόραση. Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από ανώτατα τραπεζικά στελέχη, είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με τη μετοχική σύνθεση της Nova πριν από το πρώτο τρίμηνο του νέου χρόνου. Και, φυσικά, οι τραπεζίτες θεωρούν ότι δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης παίζουν οι Vodafone και Wind.

Πηγή: parapolitika.gr

Θυμηθείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του Τηλεκοντρόλ σχετικά με το ''ψάξιμο'' του Κυριακού http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ