2018-09-29 18:36:40
Φωτογραφία για «Σάρωσε» και το Άργος ο Ζορμπάς: Ξεχείλισαν δύο ποτάμια
Έσπασε ο Ξεριάς, πνίγοντας την πόλη - Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πραγματοποιεί η Πυροσβεστική - Με σκούπες διώχνουν τα νερά οι κάτοικοι - Σε συναγερμό από υπερχείλιση ποταμού και η Νέα Κίος

Πλημμύρες «σαρώνουν» αυτή την ώρα το Άργος που βρίσκεται στο «μάτι του Ζορμπά». Συγκεκριμένα, το ποτάμι Ξεριά ξεχείλισε με αποτέλεσμα το νερό να «εισχωρήσει» μέχρι την πόλη.

H υπερχείλιση προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ ντόπιοι έχουν βγει με σκούπες στους δρόμους για να απομακρύνουν τα νερά.

Παράλληλα, το ποτάμι Πάνιτσα έσπασε στο ύψος του ΚΕΓΕ στη Νέα Κίο με τους κατοίκους να βρίσκονται σε κατάσταση πανικού.

Η πυροσβεστική κάνει έκκληση στους κατοίκους να ανέβουν σε υψηλότερα σημεία και να προστατέψουν τα μέλη των οικογενειών τους

Τέλος να σημειωθεί ότι οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις έουν δημιουργήσει προβλήματα και στις περιοχές Μύλων, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Σκαφιδακίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Αργολίδα έχει κλείσει η είσοδος του Κρανιδίου, ενώ στην Αρκαδία, λόγω πτώσης πετρών, έχουν κλείσει οι δρόμοι Άστρους - Άργους, στο ύψος του Ξηροπήγαδου και Άστρους - Λεωνιδίου, στο ύψος του Κρυονερίου. Στις περιοχές αυτές βρίσκονται μηχανήματα της Περιφέρειας, και προχωρούν στις απαραίτητες εργασίες, ώστε να δοθούν και πάλι οι δρόμοι στην κυκλοφορία.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ