2018-10-01 09:38:42
Φωτογραφία για Τα πρώτα ''πυρά'' για την απουσία Καμμένου από την ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ
Τα πρώτα ''πυρά'' για την απουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου από την ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ, εκτοξεύει με σχόλιο του στο kranosgr, ο υπεύθυνος Εθελοντών Μακράς Θητείας, Άρης Κασιδόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια ανάμεσα στα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, για την απουσία τόσο του Υπουργού από την ημερίδα, όσο και της στρατιωτικής ηγεσίας, κάτι που αρχίζει πλέον να εκφράζεται και δημόσια.

Όπως αναγράφει ο Άρης Κασιδόπουλος: 

Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21Ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΜΕΝΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ  Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΥΝΕΡΕΥΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ  ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΛΑΕΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΔ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ,  ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. 

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ.      
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ