2018-10-02 00:07:30
Φωτογραφία για Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει τα βασικά συστατικά της σχέσης της με τον Γιώργο Λύρα
Η  Πέγκυ Ζήνα  σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της μιλά για την καρμική σχέση που έχουν με τον σύζυγό της.Η δημοφιλής τραγουδίστρια διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και προτιμά να απασχολεί τα μέσα μόνο με τα επαγγελματικά της. Είναι γνωστό βέβαια ότι με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει η κόρη τους Ηλέκτρα την οποία και οι δύο γονείς υπεραγαπούν.

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret μίλησε για την καρμική και ουσιαστική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

«Η σχέση μας είναι καρμική. Βαθιά και ουσιαστική, με πολύ αγάπη, αυτοθυσία, κοινά όνειρα και πέρα για πέρα... κανονική! Με εντάσεις, ευαισθησίες, καυγάδες, νεύρα και γλυκές στιγμές. Και, φυσικά, ένα τεράστιο κοινό λόγω ύπαρξης... της Ηλέκτρας μας. Επίσης, υπάρχει σεβασμός, πολύ σεβασμός, που, μετά την αγάπη είναι το κύριο συστατικό ενός γάμου, στην πράξη, όχι στα λόγια. Αυτά φεύγουν με τον αέρα, εμείς πατάμε γερά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ