2018-10-07 15:05:20
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: Η δήλωση του για το Πρωινό που θα συζητηθεί...
Ο Κώστας Τσουρός άφησε πίσω του το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha. Πώς πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να σταματήσει από την πρωινή εκπομπή του σταθμού; Ο ίδιος αναφέρει τα εξής, σε συνέντευξη που δίνει στο "People" και τη Γωγώ Θωμά:

«Με τον ΑΝΤ1 δεν είχα συμβόλαιο. Ήμουν υπάλληλος με σύμβαση αορίστου χρόνου. Όταν τελείωσε η εκπομπή, ήδη μου είχε γίνει η πρόταση από τον Alpha. Δεν είχα αποφασίσει ότι θα το κάνω, όμως ήξερα ότι δεν θέλω να συνεχίσω στο Πρωινό».

«Το έκανα δύο χρόνια και πέρασα πολύ ωραία. Με τη Φαίη η σχέση μας ήταν πολύ καλή και ήταν εκείνη που με βοήθησε στη μετάβασή μου από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Ως συνεργάτιδα είναι καταπληκτική. Ήταν μια σχέση χωρίς τριβές με απόλυτη συνεννόηση και σεβασμό. Όμως ένιωθα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που έφυγα από την ενημέρωση, αποφάσισα ότι θέλω να δω πολλά πράγματα και όχι να ταυτιστώ με κάτι. Νομίζω πως δύο χρόνια ήταν υπεραρκετά και δεν είχα να δώσω κάτι άλλο στην εκπομπή. Από την άλλη, κάποια στιγμή κατάλαβα πως ξυπνούσα και δεν πήγαινα με χαρά στη δουλειά».

Τι άλλαξε;

«Τίποτα συγκεκριμένο. Απλώς ένιωσα πως έκλεισε ο κύκλος για μένα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τραγικές γαμήλιες τούρτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τραγικές γαμήλιες τούρτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ