2018-10-08 14:53:49
Φωτογραφία για Σόδομα και Γόμορρα στο βρετανικό κοινοβούλιο! - Με εμετούς και τα προφυλακτικά
Το συνεργείο καθαρισμού εξέφρασε παράπονα και διαμαρτυρήθηκε για το αηδιαστικό θέαμα - Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εμετοί μέσα στα γραφεία των βουλευτών και των βοηθών τους

Σόδομα και Γόμορρα στο βρετανικό κοινοβούλιο, όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα που αντίκρισε το συνεργείο καθαρισμού.

Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εμετοί μέσα στα γραφεία των βουλευτών και των βοηθών τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail»,όταν πέφτει η «αυλαία » των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων με το θέμα του Brexit να κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες, σειρά έχουν τα ξέφρενα και πικάντικα πάρτι που περιλαμβάνουν άφθονο αλκοόλ και σεξ.

Αφού οι βουλευτές και το προσωπικό τους έρθουν στο τσακίρ κέφι πίνοντας το... Βόσπορο, μετά επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια.Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποχωρούν από το χώρο του κοινοβουλίου, αφήνοντας τα πειστήρια της ακολασίας...


Το συνεργείο καθαρισμού εξέφρασε παράπονα και διαμαρτυρήθηκε για το αηδιαστικό θέαμα που αντίκριζε, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα.

Οι κατηγορίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου «sexminster» που έβαλε στο στόχαστρο αρκετούς βουλευτές για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος γυναικών.

Οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να «σφίξουν τα λουριά», έτσι ώστε οι βουλευτές και το προσωπικό να είναι υποχρεωμένοι να τηρούν έναν αυστηρότερο κώδικα συμπεριφοράς, διαφορετικά θα υπόκεινται κυρώσεις.

«Εάν δεν συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες, θα μπορούσαν να υποστούν κυρώσεις», σύμφωνα με τους «The Sunday Times».

«Πρόκειται για μία συμπεριφορά που θα περίμενε κανείς από φοιτητές κι όχι από βουλευτές και το προσωπικό τους. Αλλά οι καθαρίστριες είδαν εμετούς και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε γραφεία που χρησιμοποιούν οι βουλευτές», δήλωσε μία πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

«Οι καθαρίστριες δεν είναι για να καθαρίζουν τις ακολασίες τους και για αυτές δεν είναι κατάλληλη η χρήση των γραφείων», προσθέτει.

Ήδη πάντως η Τερέζα Μέι και ο επικεφαλής της Βουλής των Κοινοτήτων, Άντρεα Λίντσομ, δεσμεύτηκαν να βάλουν τέλος στην «ανάρμοστη» συμπεριφορά των βουλευτών εντός του χώρου του κοινοβουλίου.

Εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας: «Η Βουλή των Κοινοτήτων παρέχει γραφεία στους βουλευτές και το προσωπικό τους για να εκτελούν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

«Κάθε χρήση τέτοιων εγκαταστάσεων πρέπει να στηρίζει τα καθήκοντα αυτά, όπως καθορίζονται στο εγχειρίδιο των βουλευτών και στον κώδικα δεοντολογίας. Οποιαδήποτε αναφερόμενη κατάχρηση των εγκαταστάσεων θα ληφθεί σοβαρά υπόψη και θα διερευνηθεί», επισημαίνει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ