2018-10-09 09:25:33
Φωτογραφία για «Ο,τι extreme ρόλος υπάρχει τον έδιναν πάντα σε μένα»
Επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όχι ως Τούρκος που τον διεκδικούν δύο γυναίκες, αλλά ως ρομαντικός Ελληνας που θέλει πίσω την πρώτη του αγάπη!

Ο λόγος για τον Νίκο Μαγδαληνό, ο οποίος μετά το «Ταμάμ» στον ΑΝΤ1 μπαίνει στο νέο σίριαλ του καναλιού «Κάνε γονείς να δεις καλό», με πρωταγωνιστές την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί τον πρώτο έρωτα της Αλέκας (Ελένη Καστάνη) και θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της ύστερα από τον χωρισμό της, κάνοντας τον πρώην σύζυγό της Κώστα (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) να ζηλέψει αφόρητα!

Ο ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» για την guest συμμετοχή του στην κωμική σειρά και τόνισε ότι απόλαυσε τα γυρίσματα! «Πραγματικά τα χάρηκα πολύ, γιατί ξανασυνεργάστηκα με τον Ιεροκλή (σ.σ.: Μιχαηλίδη) έπειτα από πολλά χρόνια και γνώρισα για πρώτη φορά την Ελένη Καστάνη, με την οποία δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί, και ειλικρινά ενθουσιάστηκα
. Γελάσαμε με την καρδιά μας» λέει και συμπληρώνει δίνοντας λεπτομέρειες για τον ρόλο του: «Υποδύομαι έναν δωδεκαθεϊστή, έναν πολύ περίεργο τύπο, που θέλει να ξανακερδίσει την παλιά του αγάπη, όταν θα πληροφορηθεί ότι έχει χωρίσει και ζει πλέον με τον γιο της. O ήρωας που ενσαρκώνω έχασε τον νεανικό του πόθο σε μια κόντρα με μηχανές και αυτή την απερισκεψία δεν την ξεχνά».

Πώς εξηγεί όμως το γεγονός ότι κάθε φορά καλείται να υποδυθεί έναν περίεργο τύπο; «Τι να πω; Με κυνηγάει το να παίζω ιδιόμορφους εραστές: Τη μία τον Τούρκο και τώρα τον δωδεκαθεϊστή. Για να πω τη μαύρη αλήθεια, ήταν λίγο περίεργος ρόλος και όχι τόσο στα μέτρα μου... Το να παίζω έναν ευαίσθητο χαρακτήρα δεν το έχω από φυσικού μου, αλλά αυτές οι συναισθηματικές νότες είχαν υποκριτικά το ενδιαφέρον τους» μας λέει και συμπληρώνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους θεατρικούς του ρόλους: «Ο,τι “extreme” ρόλος υπάρχει, ακόμη και στο Εθνικό Θέατρο, τον έδιναν σε εμένα (γέλια). Εχω παίξει μέχρι και την γκέισα... Γενικώς, με ιντριγκάρουν αυτοί οι ρόλοι και με το που παίρνω τον ρόλο στα χέρια μου τον χτίζω σιγά σιγά».

Με αφορμή το σίριαλ, ο Νίκος Μαγδαληνός σχολιάζει και ότι δυο άνθρωποι μπορούν να φτάσουν στο διαζύγιο ύστερα από 30 χρόνια! «Οταν οι σχέσεις στηρίζονται σε σαθρό υπέδαφος, με το πρώτο ταρακούνημα πέφτουν συθέμελα. Αρα λοιπόν αυτού του είδους οι γάμοι που γίνονται με συναλλαγές, είτε οικονομικές είτε για οποιονδήποτε άλλον τίτλο ή κοινωνικό συμβιβασμό, με τις κρίσεις γκρεμίζονται».

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει καλλιτεχνικά, καθώς εκτός από τα γυρίσματα, έχει τις τελευταίες πρόβες για την παράσταση των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή, που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Κάππα στις 29 Οκτωβρίου, με πρωταγωνιστές, εκτός από τον ίδιο, τους Μάρα Δαρμουσλή, Δημήτρη Μάριζα, Ελενα Καστανά και Γιώργο Φλωράτο. «Πρόκειται για μια πολύ ωραία σουρεαλιστική κωμωδία, την οποία και σκηνοθετώ και ελπίζω να έχει την ίδια ανταπόκριση που γνωρίσαμε αρχικά στην Πάτρα όταν την ανεβάσαμε» αναφέρει.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ