2018-10-11 20:45:18
Φωτογραφία για Δελτίο ίσων αποστάσεων...
Σε σύσκεψη του ενημερωτικού τομέα του «Epsilon» που σύντομα θα μετονομαστεί σε «OPEN» και στην οποία συμμετείχαν όλοι όσοι εμπλέκονται στην ενημέρωση και στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, τονίστηκε ότι η κεντρική γραμμή του σταθμού είναι οι ίσες αποστάσεις από κυβερνηση και ΝΔ.

Με άλλα λόγια επιδίωξη του καναλιού είναι η κατοχύρωση της πολιτικής του ουδετερότητας και η μετάδοση των πολιτικών θεμάτων χωρίς «χρωματισμούς».

Βεβαίως το δύσκολο δεν είναι να διατηρηθούν ίσες αποστάσεις – ειδικά, για κάποιον που το επιθυμεί, το δύσκολο είναι ένα «ουδέτερο» μοντέλο να είναι ελκυστικό στους τηλεθεατές… Διότι οι «γωνίες» και οι «αιχμές» είναι περισσότερο ελκυστικές! Φυσικά ενα δελτίο ειδήσεων δεν είναι μόνο πολιτική ενημέρωση, είναι και πολλά άλλα… Κατά συνέπεια θα διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης με κριτήρια την αξιοπιστία, την ευρηματικότητα, τη φρεσκάδα κ.α.

Τέλος όπως είναι ήδη γνωστό στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα είναι η Ελλη Στάη και θα μεταδίδεται – εκτός απροόπτου, κάθε βράδυ στις 19.00. Το κυβερνητικό ρεπορτάζ θα καλύπτει ο Χρήστος Τσιγουρής, ενώ τη ΝΔ ο Σπύρος Μουρελάτος (από την εφημεριδα «ΕΘΝΟΣ»). Επίσης δεν αποκλείεται να προστεθούν και δυο σχολιαστές.

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ