2018-10-12 11:55:37
Φωτογραφία για Παπαγιάννης: Αναδρομικά  επιμένουμε στην αναμονή και όχι στην παραπληροφόρηση για τον συνάδελφο
Σχετικά με την επιστροφή των μνημονιακών περικοπών, τις οποίες υποχρεώθηκε με τις αποφάσεις του ΣτΕ και της Επιτροπής  Συμμόρφωσης του ΣτΕ, η Κυβέρνηση να μας επιστρέψει, προς αποφυγή

παραπληροφόρησης, σας ενημερώνουμε ευρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΕΑ, ότι για να υλοποιηθεί η επιστροφή - καταβολή τους θα πρέπει προηγουμένως να υπάρχει νομοθετική ρύθμιση η οποία θα ορίζει, αφενός το χρονικό διάστημα που θα αφορά τις εν λόγω περικοπές ( π.χ. Αύγουστος 2012 - Δεκέμβριος 2016 ), αφετέρου δε το χρόνο και τον τρόπο καταβολής. Είναι σαφές ότι χωρίς νομοθετική ρύθμιση καμία επιστροφή δεν μπορεί να γίνει. 

    Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια σχετική νομοθετική ρύθμιση, άρα οποιαδήποτε ανακοίνωση - ενημέρωση σχετικά με το ποσό, το χρόνο και τον τρόπο καταβολής, είναι ασαφές και παρακινδυνευμένη και αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

    Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.,  σε καμία περίπτωση δεν παραμένει αμέτοχη, είναι όμως απαραίτητη η κάθε έγκυρη πληροφόρηση που θα στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία και όχι μόνο σε δημοσιεύματα. Για το λόγο αυτό, θα τοποθετηθούμε εγκαίρως και αξιόπιστα όταν θα δρομολογηθούν οι προθέσεις και υπάρξει νομοθετική ρύθμιση. Ως τότε, επιμένουμε στην αναμονή και αυτό προτείνουμε σε κάθε συνάδελφο.

   

Παπαγιάννης Νίκος

υπεύθ. οικ\κών - ασφαλ\κών 

θεμάτων ΠΟΣΥΦΥ

posyfy.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ