2018-10-12 13:10:02
Φωτογραφία για Ξάφρισε 6.000 ευρώ από δυο αυτοκίνητα μέσα σε λίγες ώρες
41χρονος είχε κλέψει μέσα από ένα αυτοκίνητο που βρήκε σταθμευμένο

στα Μπονταίικα Αχαΐας ένα τσαντάκι που είχε μέσα 4.500 ευρώ και ένα κινητό

Αν μη τι άλλο, είχε... «μάτι» ο 41χρονος Έλληνας που διέρρηξε δυο οχήματα σε διαφορετικές περιοχές της Αχαΐας, μέσα σε λίγες ώρες! Και στα δυο βρήκε μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία τσέπωσε, αλλά δεν κατάφερε να τα χαρεί γιατί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαΐας.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα όταν ενημερώθηκαν από τον 55χρονο ιδιοκτήτη ενός φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στα Σαγαίικα ότι άγνωστος είχε αρπάξει από μέσα 1.500 ευρώ, το κινητό του και τα κλειδιά του οχήματος και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 41χρονο δράστη. Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν 1.450 ευρώ και μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην προανάκριση που συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών, προέκυψε ότι το βράδυ της Τρίτης ο 41χρονος είχε κλέψει μέσα από ένα αυτοκίνητο που βρήκε σταθμευμένο στα Μπονταίικα Αχαΐας ένα τσαντάκι που είχε μέσα 4.500 ευρώ και ένα κινητό! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ