2018-10-13 21:56:09
Φωτογραφία για «Κλειδώνει» η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Κατσιφάρα
Οι υποψηφιότητες στις περιφερειακές εκλογές που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήξει μέχρι στιγμής – «Κλειδώνει» η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε Κατσιφάρα.

    Οι πολιτικές εξελίξεις, οι επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις και η ανασυγκρότηση του κόμματος, καθώς και η εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας ήταν τα θέματα που συζητηθήκαν στη συνεδρίαση του απερχομένου οργάνου στην Κουμουνδούρου που διήρκεσε πάνω από 4 ώρες................ Σε ό, τι αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Πάνο Καμμένο, ο μεν πρωθυπουργός το σχολίασε αστειευόμενος κατά την έξοδο του από το κτίριο, οι δε κομματικές πηγές παρέπεμψαν στο μορατόριουμ και τη σχετική ενημέρωση που είχε γίνει προ δυο εβδομάδων ότι το θέμα της Συμφωνίας των Πρέσπων «θα το ξαναδούμε τον Μάρτιο».

Για το ζήτημα των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι υποψηφιότητες στις περιφερειακές εκλογές που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήξει μέχρι στιγμής είναι επτά και είναι οι:


– Στην Αττική η Ρένα Δούρου

– Στο Ιόνιο ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος

– Στην Δυτική Μακεδονία ο Θεόδωρος Καρυπίδης

– Στην Πελοπόννησο ο Γιώργος Δέδες

– Στην Δυτική Ελλάδα ο Απόστολος Κατσιφάρας

– Στην Ανατολική ΜακεδονίαΘράκη ο Κώστας Κατσιμίγας

– Στην Στερεά Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

– Συναινετικά θα κλείσει το θέμα των συντάξεων

      Στο κλείσιμο της συνεδρίασης ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της κοινοβουλευτικής δουλειάς έθεσε ως στόχο ως τα Χριστούγεννα να έχουν κατατεθεί στη Βουλή και να έχουν ψηφιστεί όλες οι δεσμεύσεις που έκανε στη ΔΕΘ, όπως π.χ. τα αναδρομικά οι ασφαλιστικές εισφορές, και η μείωση του ΕΝΦΙΑ

    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με εκτιμήσεις κομματικών πηγών, και το θέμα των συντάξεων προχωράει πολύ καλά και αναμένεται να κλείσει χωρίς αναταράξεις, με έναν συναινετικό τρόπο.

       Τέλος, κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας που θα εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή, θα συζητηθεί το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ώστε το κόμμα να καταλήξει στις οριστικές προτάσεις του, που στη συνέχεια θα κατατεθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα, προκειμένου στις αρχές Νοεμβρίου να ανοίξει η διαδικασία με τον πρώτο γύρο συζήτησης.

topontiki.gr

https://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ