2018-10-14 10:50:29
Φωτογραφία για Ντόρα Μαρκυγιάννη: Έτσι πήρε το ρόλο στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα!
Κάνει φέτος το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, πρωταγωνιστώντας στη «Γυναίκα χωρίς όνοµα» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο «Tv Έθνος» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της, ενώ αποκάλυψε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς.

Πώς μπήκε η «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζωή σας;

Τελείως ξαφνικά και απρόσμενα Με ένα μήνυμα από την παραγωγή νόμιζα ότι θα πήγαινα σε οντισιόν. Δεν ήταν τελικά δοκιμαστικό, αφού με είχαν ήδη επιλέξει για τον ρόλο της Μαρίνας.

Από τη δραματική σχολή τον Εθνικού θεάτρου, πρωταγωνίστρια στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Γιατί πιστεύετε πως τα κανάλια ποντάρουν σε πρωτοεμφανιζόμενες πρωταγωνίστριες, όταν έχουμε να κάνουμε με δραματικές σειρές;

Δεν το έχω σκεφτεί. Θα έλεγα ότι ποντάρουν περισσότερο σε πρωτοεμφανιζόμενα άτομα. Είναι πάρα πολλοί οι ηθοποιοί που βγαίνουν από τις δραματικές σχολές και κάπου πρέπει να απορροφηθούν. Ρίσκαρε ο ΑΝΤ1 και εγώ το αγαπάω αυτό το ρίσκο.

Τι χαρακτήρας είναι η Μαρίνα την οποία υποδύεστε στο σίριαλ;

Είναι μια καλοκάγαθη κοπέλα ζει με την οικογένεια και τον έρωτά της. Είναι αυτό που λέμε «καλό κορίτσι», δεν θέλει να κρατά κακίες, δεν θυμώνει. Αυτό, όμως, αλλάζει από τη στιγμή που χάνει το παιδί της. Ωστόσο, και πάλι δεν έχει γίνει κακιά, απλώς έχει μπει στο... τρυπάκι της εκδίκησης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ