2018-10-14 16:44:58
Φωτογραφία για Ανήλικος έκλεβε όπλα και εργαλεία στην Λακωνία
Η τελευταία διάρρηξη που διέπραξε ο ανήλικος ήταν μέσα στα όρια του αυτοφώρου κι έτσι συνελήφθη

Περισσότερο από οκτώ μήνες κράτησε η δράση ενός ανήλικου διαρρήκτη, που «χτυπούσε» σπίτια πάντα στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης! Μάλιστα, από την 1η Φεβρουαρίου είχε διαπράξει τουλάχιστον πέντε διαρρήξεις και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα όπλα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προέκυψε ότι ο διαρρήκτης που είχε αρπάξει από τα σπίτια μετρητά, αλλά και κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, ηλεκτρονικές συσκευές και γεωργικά εργαλεία, ήταν ένας 17χρονος κάτοικος του ίδιου χωριού! Μάλιστα, στο σπίτι του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Η τελευταία διάρρηξη που διέπραξε ο ανήλικος ήταν μέσα στα όρια του αυτοφώρου κι έτσι συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται οι γονείς του που κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία του. Η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 17χρονος έχει διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές, ίσως και σε άλλα χωριά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ