2018-10-14 18:05:14
Φωτογραφία για ΕΡΤ...επείγον!
Να αλλάξει η διοίκηση της ΕΡΤ; Ναι, αλλά χωρίς αστερίσκους και αφού το θέλετε. Η φουρνιά του Καλοκαιριού 2017 ολοκλήρωσε τη θητεία της, με επιτυχίες( Digea, ΑΕΠΙ), αύξηση ποσοστού ενημερωτικών εκπομπών, αλλά και αποτυχίες.

Και φυσικά, να αλλάξουν και οι διατελέσαντες εντεταλμένοι σύμβουλοι. Και οι γενικοί διευθυντές, από τη στιγμή που απέτυχαν. Να μην υπάρχει κανένας συνταξιούχος στο ΔΣ της ΕΡΤ. Χωρίς αστερίσκους και προσωρινούς διευθυντές. Και να μην υπάρχουν σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, ή αναφέρονται στα πορίσματα των ελεγκτών δημόσιας δίοικησης. Όσοι ήρθαν ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν και να περάσουν οι επόμενοι φιλόδοξοι.

Σε άλλη περίπτωση, όμως, αν κάποιος δεν δέχεται την απόλυτη διαφάνεια, αλλά βάζει όρους αστερίσκους και σημειώσεις στην αλλαγή της διοίκησης που δηλώνει πως θέλει απλώς, στην πραγματικότητα επιδιώκει την αλλαγή των ισορροπιών στη Ραδιοτηλεόραση. Θέλει να έχει στις θέσεις των άλλων, τους δικούς της συνδικαλιστές που κρύβονται κάπου στη γωνία συντονίζοντας τον “αγώνα”.

Αφορά αυτό τους πολίτες; Μένουν άλλοι 9 μήνες για να σωθεί η ΕΡΤ, από την ενδεχόμενη επιστροφή της ΝΔ. Διότι, με τα καμώματα και των τελευταίων ημερών, δεν θα υπάρχει κανένας στο δρόμο να υποστηρίξει τους απολυμένους του μέλλοντος. Όπως και με το Mega.

Typologies

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ