2018-10-15 09:04:13
Φωτογραφία για Κρήτη: Η 40χρονη, ο ισοβίτης και ο βράχος ηρωίνης
Έναν 62χρονο ισοβίτη που απασχολεί συστηματικά , τα τελευταία χρόνια, τις διωκτικές αρχές κατονόμασε η 40χρονη που συνελήφθη, με το βράχο ηρωίνης,

ως το πρόσωπο πίσω από τη διακίνηση της ποσότητας των ναρκωτικών.

Όπως είπε η γυναίκα, εκείνος της έδωσε την εντολή να μεταφέρει τα ναρκωτικά, μετά από μεγάλη πίεση.

Ο 62χρονος, τα τελευταία χρόνια απασχολεί τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με παρά πολλές υποθέσεις και είναι απορίας άξιο πώς … κάνει την “δουλειά” του ανενόχλητος μέσα από τη φυλακή!

Εκείνος, από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι είναι θύμα, όμως για την ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί στέλεχος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Το ερώτημα ωστόσο είναι πώς ένας έγκλειστος των φυλακών εξακολουθεί μέσα από το κελί του να καθοδηγεί δεκάδες «βαποράκια» για την μεταφορά ηρωίνης ανά την Ελλάδα και την Κρήτη ειδικότερα.

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έχει σχηματίσει σε βάρος του αλλεπάλληλες κακουργηματικές δικογραφίες. Ο άνθρωπος αυτός-και αυτό προκαλεί πλήθος ερωτηματικών-φέρεται να «στρατολογεί» ανενόχλητος δεκάδες πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες, μέσα από τις φυλακές. Όταν τα πρόσωπα αυτά «καίγονται», επιστρατεύει νέα, άφθαρτα: μητέρες, αρραβωνιαστικές, αδελφές και πάει λέγοντας.


Στις δίκες του παρουσιάζεται ως θύμα. Ισχυρίζεται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. τον καταδιώκει και τον «βαπτίζει» ως «εγκέφαλο» κυκλώματος ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία εμπλοκή με τις υποθέσεις που του αποδίδονται.

Η 40χρονη που συνελήφθη χθες να μεταφέρει ποσότητα ηρωίνης τον κατονόμασε ευθέως, υποστηρίζοντας ότι είχε δεχτεί αφόρητη πίεση από τον κρατούμενο. Κατέθεσε ότι τής τηλεφωνούσε διαρκώς (μέσα από την φυλακή) για να την πείσει να κάνει την μεταφορά. Η κοπέλα, η οποία φέρεται να δήλωσε ότι δεν έχει κάνει ούτε χρήση, είναι σύντροφος ατόμου, το οποίο είχε «στρατολογήσει» στο παρελθόν ο έγκλειστος.

Πηγή: onlarissa/ cretalive.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ