2012-06-07 18:42:47
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ενας από τους παίκτες που μένει ελεύθερος αυτόν τον μήνα και αναμένεται να μπει στις άμεσες προτεραιότητες του Ολυμπιακού, είναι και ο Κώστας Σλούκας!

Ο 22χρονος γκαρντ μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα, αρκεί να τα βρει με τους πρωταθλητές στις συζητήσεις που πρόκειται να γίνουν τις επόμενες μέρες.

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει και αφού θα κάνουμε κάποιες συζητήσεις θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω κάτι. Φυσικά προτεραιότητά μου είναι ο Ολυμπιακός! Πρώτα απ' όλα θα μιλήσουμε με διοίκηση της ομάδας και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις» είπε ο Σλούκας στο «Goal», λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνει η ομάδα ως έχει:

«Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας! Αλλωστε ο Παναθηναϊκός έχτισε τόσα χρόνια την αυτοκρατορία του έχοντας τον ίδιο κορμό! Αντίθετα ο Ολυμπιακός άλλαζε συνεχώς παίκτες. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει βρει τώρα το συστατικό της επιτυχίας και πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό».


Οσο για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο στον Ολυμπιακό; «Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά το τελείωμα ήταν απίστευτο και σίγουρα θα μείνει στην ιστορία» δήλωσε αρχικά ο Σλούκας και συνέχισε:

«Αν μας έλεγε κάποιος ότι μετά το τέλος της σεζόν θα ήμασταν πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, θα τον χαρακτηρίζαμε τρελό. Μεταξύ άλλων είχαμε και την γκρίνια από τον κόσμο που ήταν αρνητικό στοιχείο, αλλά δουλέψαμε, μέρα με τη μέρα γίναμε καλύτεροι, έγιναν οι προσθήκες που χρειάζονταν και στη συνέχεια η ομάδα βρήκε τον δρόμο της».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκκληση της ΕΣΕΕ στον ΠΦΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκκληση της ΕΣΕΕ στον ΠΦΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ