2018-10-15 19:20:18
Φωτογραφία για Έρχονται απολύσεις; - Η απόφαση είναι να...
Πένθιμα σημαίνουν οι καμπάνες στον ΑΝΤ1 μετά την πρεμιέρα του “Νοmads”! Μπορεί το φετινό ριάλιτι περιπέτειας να είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το περσινό από τεχνικής άποψης ,αλλά φαίνεται ότι τους τηλεθεατές τους αφήνει παγερά αδιάφορους και μαζί με αυτούς και εμένα που ποτέ δεν ήμουν φαν τέτοιων παιχνιδιών.

Το εν λόγω παιχνίδι χολαίνει σε δυο βασικά πράγματα: στην επιλογή των παικτών, που παίζει να είναι η χειρότερη που έχει γίνει ποτέ, αλλά και στην παρουσίαση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρέπει να τρίβει τα χέρια του για το αποτέλεσμα, καθώς αν θυμάστε καλά τον έβγαλαν γιατί θεώρησαν ότι ένας νεώτερος παρουσιαστής θα έδινε νέα ώθηση στο παιχνίδι και θα προσέλκυε το περιβόητο νεανικό κοινό. Ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο μέχρι στιγμής. Ναι μεν το δίδυμο των παρουσιαστών είναι καλά κουρδισμένο στον κοινό σχολιασμό των αγωνισμάτων αλλά ο Σάββας Πούμπουρας είναι πολύ υποτoνικός. Αφήστε που δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος έχει πλέον όρεξη να παρακολουθεί τέτοιου είδους παιχνίδια, ειδικά όταν οι ίδιοι παρουσιαστές σου δίνουν την αίσθηση ότι βαριούνται.


Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 έχει στηρίξει ένα ολόκληρο πρόγραμμα στο “Nomads”. Μάλιστα, ακόμη και οι πρόσφατες αλλαγές στον προγραμματισμό σε “Έγκλημα & πάθος” και “Κάνε γονείς να δεις καλό” έγιναν με βάση το εν λόγω παιχνίδι, θεωρώντας ότι τοποθετώντας τις σειρές μετά θα επωφελούνταν από το lead in. Αλλά με μέσο όρο 12% και 14% τι lead in να πάρεις και πόσο μπορείς να επωφεληθείς από αυτό;

Επί πλέον, μην ξεχνάμε ότι ο ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει φέτος ένα over budget πρόγραμμα, κάτι που σε συνδυασμό με την περσινή αποτυχημένη σεζόν που επίσης ήταν του ίδιου οικονομικού επιπέδου συνιστά έναν εκρηκτικό συνδυασμό που μπορεί να αποβεί μοιραίος για το κανάλι.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από ανώτατα στελέχη του καναλιού, η αποτυχία του “Nomads” είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε απολύσεις στο κανάλι και το κομμάτι που θα κληθεί να πληρώσει τον λογαριασμό είναι η ενημέρωση και όχι η ψυχαγωγία.

Tina'smess- Τίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ